Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyin kararı alıp geleceksin başka çaren mi var

Cesa Pia verecektir kararı. Pazarlığa girişildiğine göre belli ki biz almak istiyoruz orada karar verilmiş. Takımı oyuncuyu satacak mı yada oyuncu bize mi yoksa Ts'ye mi gelecek? Ben bizimkilerin herhangi bir transfer savaşında galip olacağını düşünmüyorum.

Svanbergi begendin mi? Boy ve tip olarak
yassah.gif

Nhaga + 1 tane de basketci alalim 6ya koymak icin. Duran toplarda savunsa yeterli. Belki bizim duran toplarda carpar da gol olur falan

Gerci sara artik kaldiramiyor

Yaşadığımız çöküş genç Osman’dan hallice

Daha dün cihan padişahıydım bugün anadan üryan modundayız şu an

Recep Buruk: Oulai görüşmeleri yemdi. Başkan Trabzon başkanının arabasına GPS yerleştirdi ve Trabzon'un listesini çaldı

Cesa Pia verecektir kararı. Pazarlığa girişildiğine göre belli ki biz almak istiyoruz orada karar verilmiş. Takımı oyuncuyu satacak mı yada oyuncu bize mi yoksa Ts'ye mi gelecek? Ben bizimkilerin herhangi bir transfer savaşında galip olacağını düşünmüyorum.
Hocam oyuncuyu satmamak niyetinde olsalar kadroda olurdu diye düşünüyorum, yani satışa sıcaklar galiba.

o isler öyle yürümüyo bizde, pazarlik yapiliyor günlerce, anlasiliyor, ondan sonra okan hocanin önüne koyulup toplanti yapiliyor ertesi hafta

TS bu İskandinav forveti alamamış yabancı sınırından dolayı. Aşırı derecede yerli oyuncuya ihtiyaçları var. Biz orta saha aramak, onlarda Olayi olmak, bizde Ahmed kutucu olmak... Ben bilememek...

oyuncu gsyi tercih etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt