Bu yazdığın şeyde gerçekle örtüşen çok az şey var, her şeyi inanılmaz uydurmuşsun.
1- Kaleci konusu ne olduğu önemli değil, kaleci geciktiği için yenilmedik bu sene. Türk milli takımının kalecisine 27,5 milyon euro verdik. Şu an kalecimiz ligin en iyi kalecisi. Nokta.
2- Singo hem bu ligde hem de CLde üst seviyelere gidebilecek bir oyuncu. Genç. Atletik. Topla arası iyi. İki kez kas sakatlığı yaşadı diye kem küm edip oyuncunun arkasından atıp tutuyorsun.
3- Son gün İlkay ben geliyorum demiş, Lemina da zorla kontrat hazırlatmış hatta. Kendi kendilerine de maça çıkmışlar. Almak istemesek ikisini de almazdık. Lemina iki ay ben sakatım dese ne sakatlığı deriz, genelde oyuncunun beyanından çok MR görüntüsüne bakıyoruz. Senin dediğin gibi bir şey neden olsun.
4- Elinde belki de son dönemde yetişmiş en büyük altyapı yeteneği Yunus var. Kaç senedir onlarca maç çözdü, o olmadan geçen sene ve bu sene çok ama çok zorlandık. Kasık fıtığı ve grip oldu diye yaptığın muameleye bak. Utanılacak bir söylem.
5- Sakatlık sabıkası olmayan dünyada profesyonel bir oyuncu yok. Darbeye bağlı Osimhen milli takımda sakatlandı, ne yapalım, almayalım mı? Bu mantıkla asla hiçbir takım transfer yapmamalı.
6- Kaan bu takımın oyuncusuysa gerekirse oynayacak. Nisanda ya da Mayısta. Kafamızdan senarya uydurmaya gerek yok.
Son dört senedir Galatasaray taraftarı neye söylense tersi oldu. Olur olmadık FB taraftarı komplekslerinizle herkesi yıpratıyorsunuz.
Ben bu takımda sırf senin gibiler bir taraflarından panik yapıyor diye ikinci sınıf oyuncu alacağımıza bekleyelim diyorum. Takımda nicelik olarak bir eksik yok, ya da daha doğrusu bu eksiği dolduracak satılık bir futbolcu yok. Siz Bakambu, Vinicius istiyorsunuz, ben Osimhen, Icardi istiyorum.
Sen transfer olsun da konuşacak bir şey çıksın, gelen oyuncuyu da baskı altına alıp küstüreyim istiyorsun, ben ise şampiyonluk kupası. Senin taraftarlığınla benimki arasındaki tek fark bu.