Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zakaria 3 kira 15 bonservis bence

Yıllık 3 milyona ok

sakatlık durumunu kenara atarsak Zakaria Lemina'dan da iyi orta saha ama sürekli sakatlanma potansiyeli var

Zakaria'yı alacaksak neden Bissouma'yı uygun şartlarda almadık denir.

İzlediğim kadarıyla top rakipteylen Oulai’ye göre daha saldırgan ve bu bizim için daha önemli şu an bence
HAMLBNAWkAAIeqG

Bu arada Cem Dizdar'ın bu sabahki açıklamalarını izledim,

Hatalı bulduğum kısımlar var çünkü yönetim bu işleri bu noktaya getirdi. Ama Galatasaray taraftarı güruhu içerisinde gerçekten mutlu olmayı bilmeyen ve ne yaparsa yapılsın asla mutlu olamayan, tatmin olamayan bir grup var. Ve bunlar safi zarar.
Ben de izledim. Bizim kulup olarak birkac temeö problememiz var;
1. Yonetim ve Teknik ekip bir sezon baslarken beklentileri dogru yere koyamiyor. Cikip aciklama yapmayi beceremiyorlar. Bu sene hedefimiz su ve su diyemiyorlar. Bu sene denseydi ki; ilk 24 e kalmak hedefimiz. Sonrasi hedefimizi asmak demektir. Taraftar da kendini ona gore ayarlardi. Bunu kesinlikle beceremiyorlar.

2. Teknik ekibin sakatlik vs mevzularinda acik iletisimi kuramamasi. Singo'ya ne oldu mesela? Yunus'a ne oldu mesela? Vs vs.

Hal boyle olunca ve takim sahada oyle ya da boyle kazaninca taraftarinda beklentisi her gün ama her gün artiyor keza transfer icin de...

Transfer icin sen dersen herkes bize gelmek istiyor ya da parasina bakmadan alacagiz, ya da hocamizin listesine bakip en iyilerino alacagiz, ya da 28'inden once hicbir takim ust duzey oyuncusunu vermiyor; sonra bu hallere dusersin. Bize deselerdi ki; Ocak ayinda 3 oyuncu alacagiz. 2 kanat ve 1 6 numara. Daha cok genc planliyoruz. Ona gore bir beklenti olusurdu..

Renato: 0.190€ brüt = 0.100€ net maaşı biz ne vereceğiz acaba ?

Zakaria 5.750€ brüt = 5.000€ net maaşı var, bizden ne ister ?

Valla isterse tek bacağı olmasın, juve maçında oynayabilecekse 40 da olsa ok zakaria için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt