Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dortmund Anselmino yu kaybetti. Bence salmazlar Bensebainiyi. Süle dandik ve o lazim diye, Emre Cani zamaninda stopere cekmeye baslamislardi.

para vermeden Frendrup alamayız
İtalya'da transferin kapanması da cabası
şu an 30-35m falan tutar Frendrup

Yabanci medya çok herif ufuryo adam alacagiz diye

Teknik ekibin bir futbolcunun yetersizliğini farketmesi yaklaşık 1 sene sürüyor. Bensebaini şık hamle olur ama kolpa gibi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arası gelmesinin tek avantajı bu sezon da 1 sezon sayılıyor ve 2 sezon sonra Avrupa'da homegrown sanırım alt yapı sayılıyor olması.

Ben tam 2 yıl dolunca oluyor diye biliyorum. Yani bu sezonu öyle full yıldan saymak yok. 2 yıl dolunca da (hala u21 ise yaş olarak) B listesi için uygun oluyor. A listesi için 3 yıl gerekiyor.

Bu rezilliktir artık. Fransız Ali'nin bütün çöplerine teklif mi çıkılıyor. Kulübün itibarını da yerle bir ettiler.

Derbiler icin leminayi pamuklara saracagiz artik yapacak birsey yok

Slyi gectim zaten lemina cok kritikti

Ilk macta leminasiz avantajli skor elde edemeyiz ve eleniriz

Oysaki ciddi sansimiz vardi, juveyi elesek bayagi sükse yapacaktik, rezil kepaze beceriksiz utanmaz yönetim yüzünden o hayal de suya düsmüs oldu

Bu arada Can Armando'nun suan gelmesi elzem mi? Bence cok gereksiz, nerede ne zaman sure bulacak daha o bolgeye Lang ve Asprilla da geldi zaten. Sezon sonu gelse daha dogru bence.

Zaten takımında da oynamıyor ki... Altyapıda takılan bir çocuk... Gelsin alışsın, dili kötüyse biraz dil de öğrensin... Belki belli seviyedeyse kupada falan süre de alır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt