Öfkeyle verilmiş, çelişkilerle dolu bir demeç. Her noktası ayrı mantık hatası içermekte.Madem bundan daha iyisini almaya Scout ekibin gücü var, neden kötü olan Nhagayi almaya kalktin? Neden direk daha iyisine gitmedin?
Öfkeyle verilmiş, çelişkilerle dolu bir demeç. Her noktası ayrı mantık hatası içermekte.Madem bundan daha iyisini almaya Scout ekibin gücü var, neden kötü olan Nhagayi almaya kalktin? Neden direk daha iyisine gitmedin?
futboldan anlıyorsun dostumNhaga fena cıkacak tsliler ömür boyu aglayacak
tsden gelmiş gibi düşünün tutmama şansı yok
NyağaRandom ismi var herifin. Okuduğum gibi yazdım. Okunuşu nasıl?
Inga?
Nyağa diyor yapay zeka kökenine kadar araştırdı
Bayern münih çok rahat olurduk.Ama başımızdaki çapsızlar buna izin vermiyor..Bunların teklif ettiği her oyuncuya sulanmak lazım bundan sonra bize karşı inanılmaz aşağılayıcı laflar ettiler bunlara transfer yaptırmayacaksın ağlayacaklar kapımıza gelip yalvaracaklar
Şu ana kadar sırf sayemizde Fenerbahçe’de Beşiktaş’ta ne transferler yaptı hele Fenerbahçe’nin aldığı oyuncuların %75’i bizim listemizde ya da tek teklif yaptığımız oyuncular
Bayern Münih olacağım diyeceksin piyasaya hükmetmen lazım, madem düzgün bir scout ekibin yok o zaman çök diğer takımların transfer listesine
Santi Cazorla'danKante fenerde sormayın nerden duydum
Recep sesini kesKante fenerde sormayın nerden duydum
o kimden duymuş sor bakalımSanti Cazorla'dan
@Recep BurukAna bacı sövmek kaç gün
Milli arada söviyim o zaman10 gun
Aslında ne kadar bana mantıksız gelse de bu 10+4 kuralı seneye bir şekilde işimize yarayacak. Mesela Şampiyonlar Ligi + Lig serüvenini sonuna kadar sürdürebilmek için o 10 yabancıyı çok doğru seçmemiz gerekiyor. Davinson & Torreira & Sane ve Osimhen seviyesinde en az 2-3 oyuncu daha kadromuzda olması gerekiyor bunun yanına Sara & Sallai gibi 2-3 yabancı oyuncuyu kadroda düşünüp ona göre plan yapmamız gerekiyorYillarca berkan kaan d.bay metehan kutucu gibi heriflere israrlla bu yuzden karsi ciktim.. Bu adamlar oldugunda bir sekilde forma vermek zorundasin..Su an aynisini İcardide yasiyoruz ..
Vedalasmamiz gereken adamlarla vaktinde vedalasamiyoruz maalesef...Bizimkiler manyak gibi ilkaya 1 yil daha sabreder bu cocuk da son 5 dklari oynar sonra bedava yollamaya calisiriz..
Her yil soyle 1 adam deneyelim abi je kaybederiz Allah askina birakin cocuklar birkac sans bulsu