Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan arada ali naciye bağlıyor

Az nefes alak

Oteki manav yusufun Cok daha ucuzu en azindan
Yav keske yedirse bunları bize o ayrı ama ben bir potansiyel koyacağını falan düşünmüyorum 3 alman altyapı gezmis yolu buraya düştüyse ben beklentimi min tutarım. Öbürü tam kazıktı zaten Torreira parası bayıldık o sene ona

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burhan bissürü şey söylüyor ama hiç bişey söylemiyor öyle bi adam 😁

Ulan nagatomo bı alo çeksin yeter 1+1 alın her türlü iş görür.
Kiralık+ satın alma yada maliyetleri makul ise 1.5+1 yıl anlaşmaya çok iyi olabilirdi. Lakin biz de bunu akıl edecek bir SD yok işte.

Nhaga da soru işaretlerim var dikkatli izlediniz mi asunçao gibi çıkmaz dimi

BCT imza yok başka takım devrede diyor. Tolgahan'a güveniyor muyuz son günlerdeki haberlerinden sonra? Bitse geliş saati düşerdi şimdiye kadar diye düşünüyorum ben. O yüzden bence olmayacak bu transfer. 2 güne de transferi kapattı haberi gelir.
Yarin oyuncu gelmezse, bu konuda senden bir fıkra anlatmani istiyorum ama herkesin gulecegi bir hikaye olsun.

BCT imza yok başka takım devrede diyor. Tolgahan'a güveniyor muyuz son günlerdeki haberlerinden sonra? Bitse geliş saati düşerdi şimdiye kadar diye düşünüyorum ben. O yüzden bence olmayacak bu transfer. 2 güne de transferi kapattı haberi gelir.
Yav heis transfer dönemlerinde olumsuzluk totemlerin harbi yoruyor. Tolgahan yok dese BCT evet dese bu seferde şimdi guvendigin adam için BCT kimki zaten kolpacinin teki diyecektin. Olumsuzlukta sineğin yağını sıyırıyorsun.

Yinemi kandirildik

Mesajlara yuklenin beyler bu nöbet ugursuz geldi. Yenisini açmalıyız

Ali Naci Küçük: "Vermeeren, Galatasaray'ın belli aşamaya getirdiği bir oyuncuydu. Okan hoca FaceTime yaptı ve olumsuz rapor verdi. Yaptığı araştırmalar, aldığı infolar ve FaceTime görüşmesi sonrası Okan hoca 'Oyuncu içine kapanık, geçmişte adaptasyon sorunu yaşamış bir oyuncu, hemen takıma adapte olacak hissiyatına sahip olamadım' dedi."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt