Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: "Vermeeren, Galatasaray'ın belli aşamaya getirdiği bir oyuncuydu. Okan hoca FaceTime yaptı ve olumsuz rapor verdi. Yaptığı araştırmalar, aldığı infolar ve FaceTime görüşmesi sonrası Okan hoca 'Oyuncu içine kapanık, geçmişte adaptasyon sorunu yaşamış bir oyuncu, hemen takıma adapte olacak hissiyatına sahip olamadım' dedi."

Kafasını mı büyük bulmuş acaba.

Ali Naci Küçük: "Svanberg, dün İstanbul'da olabilirdi ama titiz davranmak isteyen Okan hoca, 'bekleyelim' dedi. Okan hoca orada daha dinamik ve katkı sağlayacak oyuncu istiyor. Svanberg, havalimanından geri döndü. Kiralama bedeli dahil 1.9 milyon euro maliyeti vardı."

Ali Naci Küçük: "Svanberg, dün İstanbul'da olabilirdi ama titiz davranmak isteyen Okan hoca, 'bekleyelim' dedi. Okan hoca orada daha dinamik ve katkı sağlayacak oyuncu istiyor. Svanberg, havalimanından geri döndü. Kiralama bedeli dahil 1.9 milyon euro maliyeti vardı."

Doğruysa tepkilerden baya tırsmışlar

Ali Naci Küçük: "Vermeeren, Galatasaray'ın belli aşamaya getirdiği bir oyuncuydu. Okan hoca FaceTime yaptı ve olumsuz rapor verdi. Yaptığı araştırmalar, aldığı infolar ve FaceTime görüşmesi sonrası Okan hoca 'Oyuncu içine kapanık, geçmişte adaptasyon sorunu yaşamış bir oyuncu, hemen takıma adapte olacak hissiyatına sahip olamadım' dedi."
Ali Naci gene hikaye yazma modunda

Yaşanmamış şeyleri bilemeyiz rtaş Erden timur zamanı limit yoktu. Elestirildigi dönemde belki de sara dönemi o olsa mctominayi alabilirdi bunu bilemeyiz fal açmanın anlamı yok yani. Ve 8 milyar kişinin olduğu bir dünyada bir tane vizyoner ve akilli adamın GS nin başinda olması %0 ihtimal olamaz.
Tamam ben 100.000 de 1 ihtimal vereyim sana... 😀 artık o ihtimal de önümüzdeki başkanda mı tutar sonrakinde mi daha sonralarda mı bilemem... ömrüm yeter mi onu da bilemem... inşallah kulüp içerisinde seçilebilecek bu kapasitede 1 kişi vardır da o gelir başa... isimlerden bağımsız söylüyorum...

Fransa fransa dedikleri kolpalar yine sustu baya sessizlesti ortalik. Böyle oldugu vakit bir tane çöp ile uyaniş oluyor svanberg benzeri bi herif düşebilir akşam, yarın falan.

Gercekten kahkaha attırdın bana cok sagol
Senin bakıs acından yonetim ne yapsa dogru taraftar ne yapsa yanlıs.
Bu bakıs acısı ile tartısmaya gerek gormuyorum zaten.
Hele Kaan oynasın. Ederson diye bir bogaz koprusune bayrak asmamısken son gun 30 milyona yapılan kaleci transferini dogru yaptık diyen bir zihniyetle zaman kaybedemem. Sanırım Cuesta da avrupa capında bir stoperdir sana gore bence hemen geri cagıralım o da Kaanla birlikte oynar.
Gulup eglendiysen ne mutlu hocam sana. Bense senin yazdiklarini okudukca uzuldum.

Neyse gelsin bir Assuncao da mutlu ol.

Ileri hattında osimhen/icardi/sane/lang olan takımın orta saha hedefi svanberg veya vermeeren olmamalı ya. Yine son noktayı koyamadık arkadaş. Bize lazım olan 2 net nokta vardı 1 Fernando nun güncel versiyonu 2 Sol stoper. Bunlar harici bizim futbolu 1 tık ileriye götürebilecek eksik mevki yok şuan. Geri kalan işler td nin işi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ne

Muhabirler duyumcular yavastan hangi transferin niye olmadigini yazmaya basladiysa en gec yarin gs transferi kapatti demeye baslarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt