Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.699
- 37.139
- 3.798
Şu doğruysa X'de etkili arkadaşlar yangın yapın bunu aldırın. Dennis'e 7.5 verilir. Hatta Kutucu+ 4-5 yaparsın sen bunu. Dennis'e hala gitmemenin nedenini gerçekten çözemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 istediler 40. Lookman parası.bize cuk diye oturacak adam papa guey di
okan buruk haklıydı
Kartı görmek zorunda değidi.Leminayi city macinda oynatmasaydik daha iyi olmazmiydi? Sari karttan ceza alma durumu varken cokta akilca is degil gibiydi.
Al gec anasini satim.
40 istediler 40. Lookman parası.
Şu doğruysa X'de etkili arkadaşlar yangın yapın bunu aldırın. Dennis'e 7.5 verilir. Hatta Kutucu+ 4-5 yaparsın sen bunu. Dennis'e hala gitmemenin nedenini gerçekten çözemiyorum.
Bu istatistikler doğruysa niye TS'nin g.tünü kaldırdık. Anlayan beri gelsin.
Dennis Avrupa'da yerli sayılıyor alırsak o kontenjana fazladan gurbo koyabilirizBenim de istediğim bir topçu. Bahsettiğin tarzda tekliflerle bu ya da Maestro çekilebilse mutlu olurum. Nhaga gelse bile bu ikisinden biri Kutucu + Yusuf takaslarıyla değerlendirilmeli.
çok istenseydi bşr yolu bulunurdu
Evet o çocuk iyiydi... herkes bir yaşına takılmıştı da 3-4 sene oynasa verimli olsa da yeterdi... zaten allami cihan olsa 3. Seneden sonra insanlar sıkılıyor bklamaya başlıyor... bakınız torik... Adam 100 maçta 4-5 maçta sallanmıştır belki performans olarak ama göndermek için can atılır bir noktaya gelmiştir... bak göreceksin 1 2 sene daha kalırsa osimhen bile çöp ilan edilir bu takımda ... hatırlasana Ulan Hagi koşmuyor falan gitmeli diye yangın yapan bir sürü insan vardı...bize cuk diye oturacak adam papa guey di
okan buruk haklıydı
Şu dönemde sosyal medya ve muhabirler üzerinden inanılmaz bir oyuncu pohpohlanması yaşanıyor taraftar da buna ayak uyduruyor Allah aşkına Avrupa’dan bu oyuncuya 10:15 bandında teklif olduğunu gösteren resmi bir kaynak var mı daha dün 1 milyona alınmış oyuncu kendini hiçbir uluslararası arenada kanıtlamamış neye göre 30 40 milyon Eurolar konuşuluyor bizim bir tane oyuncumuz var mı bu şekilde göklere çıkartılan tam tersine taraftarımız hepsinin altını oyuyor.Bu istatistikler doğruysa niye TS'nin g.tünü kaldırdık. Anlayan beri gelsin.
Yaw alın gelin işte bir de altyapı kontenjanı mı ne onu da karşılıyormuş eleman.Al gec anasini satim.
Onun garantisimi olur mac icinde. Rakip city elbette asilacan.Kartı görmek zorunda değidi.