Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.291
- 2.923
- 2.088
Ilkay veya Yunus onde, arkalarinda Sara Torreira yapar. Okan’i tanimamissin sen.Bu sefer mecbur gibi adam yok oynayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilkay veya Yunus onde, arkalarinda Sara Torreira yapar. Okan’i tanimamissin sen.Bu sefer mecbur gibi adam yok oynayacak.
Yav onu geç adminim Paris FC kim o paraları verebiliyor bu futbol 2 senede nerelere geldi yavLigue 2 oyuncusu bile 20 mac oynadi diye 25 milyon euro ediyorsa bir daha bu forumda Pape Gueye 40 eder mi, Fofana 30 eder mi gibi laflar duymak istemiyorum.
NEC gibi dandik Hollanda takimi bile 25 istermis Japon icin.
Pahali sayilir ama piyasa bu iste anlayin.
Tolgahana güvenim sonsuz geldi dediyse gelir
İlk haberi veren tolgahandı bu arada
Bu adama inananlar da vardi. Ortalama insan IQ su gercekten cok dusuk.Levent Tüzemen: aaa vay be demedim. Amaaaan hadi be dedim.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galiba patron/şirket klübü oldu onlarYav onu geç adminim Paris FC kim o paraları verebiliyor bu futbol 2 senede nerelere geldi yav
Parisin sahipleri zengin diye biliyorumYav onu geç adminim Paris FC kim o paraları verebiliyor bu futbol 2 senede nerelere geldi yav
Paris FC de sahipli, arkasında milyarderler var.Yav onu geç adminim Paris FC kim o paraları verebiliyor bu futbol 2 senede nerelere geldi yav
Videoyu beğenmeseniz de şarkıyı beğenirsiniz![]()
Boyuna bakma dostum. Şu TS ile yapacağımız maçta bunlara 18 lik çiviyi çakarsa hakkımız helaldir.1,72 görünüyor
Bu ismi zikretmek nereden cikti? Vahiy mi geldi?Allah hidemasa moritâaaaaaaa
vardir bir bildigi derizIlkay veya Yunus onde, arkalarinda Sara Torreira yapar. Okan’i tanimamissin sen.