- 31 Aralık 2015
- 14.861
- 9.735
- 1.588
1 ay'a kadro dışı kalmazsa buraya nude atarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oulai cok mu dengeli bence hatalari birebir ayni biraz profesyonel seviyede torpulenmesi lazim..
Masonum bazi seyler Allah vergisi devamli dikine dusunme kivraklik cabukluk bunlari sonradan elde edemiyorsun.. Kac yasinda adamlar onu bosken topla 3 metre gitmeye korkuyor.. Bu ligde Gedsoni Ferdiyi Oulaiyi hatta belli donem Ozan Tufani bile degerli kilan sey buydu ..
Dun fener macinda da verdim ayni ornegi..2. golde semedonun onu bostu 30-40 metre top surup asist yapti mesela bizim bekler olsa orada 2 metre gidip Toreirayi arardi gozleri.. Bu oyun tarzi iste bunlari sonradan edinemiyorsun ..
Ben bu cocuktan sirf bu yuzden etkilendim acemi oldugu kismi zaten tartisilmaz hak veriyorum ama bazi temel ozellikleri dogustan var heyecan verici
bu adamı boklamazsınız inşallah gayet iyi oyuncu güçlü teknik umarım olurBoudaui bizi tatmin eder top taşıma konusunda.gedsonun teknik olanı.fb macinda kadroda yoktu.
Sunu bizimkiler bir kabul etse; artik biraz genc ve potansiyeli de olan oyuncular 20 milyon euro'dan basliyor. Ha gideriz Casa Pia gibi daha bugune kadar cogu kisinin nerenin takimi oldugunu bilmedigi kuluplerden oyuncu alabilirsin 6-7-8 milyonlara ama Fransa, Italya gibi ulkeler artik zor. Cok erken davranmalisin yoksa 20 mac falan oynadiginda fiyat roket gibi ucuyor yukari.Şunu bize getiremediler. Yazık gerçekten.
Olsun bence debu adamı boklamazsınız inşallah gayet iyi oyuncu güçlü teknik umarım olur
Fransa'nın Como'su olacak gibi düşün. Sahibi zengin sanırım.Yav onu geç adminim Paris FC kim o paraları verebiliyor bu futbol 2 senede nerelere geldi yav
Nhaganın 18 yaşında olma ihtimali düşük bu arada. 18 yaşındaki çocuk o ikili mücadele sayılarını yakalayamaz 2-3 sene mağarası olsa bile en kötü 21-22 yaşındadır gene de olumlu
Seyrettim dediGerçek mi bu paylaşım ya
Bu videoda gayet iyi
Benim gördüğüm farklı meselasadece koşuyor
efektif pas 0
kova videoda sadece 1 tane solkanata çıkardığı düzgün pas var
3e3 yakalamış dribling yapıyor sonra birden frene basıp geri dönüyor sağda solda adam varken
neyseeeee zarar etmeyiz en azından
Zarar edebiliriz cunku 18 yasinda cocuga bile 2 milyon maas vermisler. Trabzon’a gitse muhtemelen 750 bin eurodan fazla almazdi. Galatasaray’in parasini cope atmaya hasta bu herifler.sadece koşuyor
efektif pas 0
kova videoda sadece 1 tane solkanata çıkardığı düzgün pas var
3e3 yakalamış dribling yapıyor sonra birden frene basıp geri dönüyor sağda solda adam varken
neyseeeee zarar etmeyiz en azından
Onun içinde iyi scout ağ lazım bizde oda yokki. Hem 20 -25 milyonlari cok buluyoruz hemde iyi bir scout ağımız yok oyuncular 20 milyon etmeden bulacak bir ağ'a sahip değiliz.Sunu bizimkiler bir kabul etse; artik biraz genc ve potansiyeli de olan oyuncular 20 milyon euro'dan basliyor. Ha gideriz Casa Pia gibi daha bugune kadar cogu kisinin nerenin takimi oldugunu bilmedigi kuluplerden oyuncu alabilirsin 6-7-8 milyonlara ama Fransa, Italya gibi ulkeler artik zor. Cok erken davranmalisin yoksa 20 mac falan oynadiginda fiyat roket gibi ucuyor yukari.
Bu videoda gayet iyi