Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulai cok mu dengeli bence hatalari birebir ayni biraz profesyonel seviyede torpulenmesi lazim..
Masonum bazi seyler Allah vergisi devamli dikine dusunme kivraklik cabukluk bunlari sonradan elde edemiyorsun.. Kac yasinda adamlar onu bosken topla 3 metre gitmeye korkuyor.. Bu ligde Gedsoni Ferdiyi Oulaiyi hatta belli donem Ozan Tufani bile degerli kilan sey buydu ..
Dun fener macinda da verdim ayni ornegi..2. golde semedonun onu bostu 30-40 metre top surup asist yapti mesela bizim bekler olsa orada 2 metre gidip Toreirayi arardi gozleri.. Bu oyun tarzi iste bunlari sonradan edinemiyorsun ..
Ben bu cocuktan sirf bu yuzden etkilendim acemi oldugu kismi zaten tartisilmaz hak veriyorum ama bazi temel ozellikleri dogustan var heyecan verici

Evet girişleri kontrolsüz ama Türkiye'de hakemler sarı kartları alnına alnına yapıştırdıkça düzeltecektir. Yaşı 18 tecrübe ettikçe kendine gelir. Fakat bizi bir iki maç yakacak gibi. Bu oryantasyonu Kupada tamamlaması iyi olur.

bu cocuk gineli degil galiba. gine bissau farkli bir ulke. bayrak farkli.

Şunu bize getiremediler. Yazık gerçekten.
Sunu bizimkiler bir kabul etse; artik biraz genc ve potansiyeli de olan oyuncular 20 milyon euro'dan basliyor. Ha gideriz Casa Pia gibi daha bugune kadar cogu kisinin nerenin takimi oldugunu bilmedigi kuluplerden oyuncu alabilirsin 6-7-8 milyonlara ama Fransa, Italya gibi ulkeler artik zor. Cok erken davranmalisin yoksa 20 mac falan oynadiginda fiyat roket gibi ucuyor yukari.

Hiç olmadı İlkaylar Saralar falan yorulunca önde olduğun maçlarda oyuna atarsın 10-15 dk koşturur böyle bir profile ihtiyaç vardı kadroda.

Nhaganın 18 yaşında olma ihtimali düşük bu arada. 18 yaşındaki çocuk o ikili mücadele sayılarını yakalayamaz 2-3 sene mağarası olsa bile en kötü 21-22 yaşındadır gene de olumlu

Aga ne cok seviyorsunuz boyle isleri ..Adam portekiz vatandasi Casa pua alt yapisindan cikmis..

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah wonderkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid

sadece koşuyor
efektif pas 0
kova videoda sadece 1 tane solkanata çıkardığı düzgün pas var
3e3 yakalamış dribling yapıyor sonra birden frene basıp geri dönüyor sağda solda adam varken 🤦‍♂️

neyseeeee zarar etmeyiz en azından
Benim gördüğüm farklı mesela

Topu saklaması topla dönüşleri topla rakibin arasına girmesi

Topu aldığında vücudunu iyi kullanması

Sırtı dönük oynuyo ve bi anda rakip yarı sahaya dönüp taşıyor

Zaten genel istatistikleri iyi defansif anlamda ama son haftalar dusmus çocuk

Oynadığı takımda belli.Marcao da yanılmadım.Bunda da yanılmam

sadece koşuyor
efektif pas 0
kova videoda sadece 1 tane solkanata çıkardığı düzgün pas var
3e3 yakalamış dribling yapıyor sonra birden frene basıp geri dönüyor sağda solda adam varken 🤦‍♂️

neyseeeee zarar etmeyiz en azından
Zarar edebiliriz cunku 18 yasinda cocuga bile 2 milyon maas vermisler. Trabzon’a gitse muhtemelen 750 bin eurodan fazla almazdi. Galatasaray’in parasini cope atmaya hasta bu herifler.

Sunu bizimkiler bir kabul etse; artik biraz genc ve potansiyeli de olan oyuncular 20 milyon euro'dan basliyor. Ha gideriz Casa Pia gibi daha bugune kadar cogu kisinin nerenin takimi oldugunu bilmedigi kuluplerden oyuncu alabilirsin 6-7-8 milyonlara ama Fransa, Italya gibi ulkeler artik zor. Cok erken davranmalisin yoksa 20 mac falan oynadiginda fiyat roket gibi ucuyor yukari.
Onun içinde iyi scout ağ lazım bizde oda yokki. Hem 20 -25 milyonlari cok buluyoruz hemde iyi bir scout ağımız yok oyuncular 20 milyon etmeden bulacak bir ağ'a sahip değiliz.

Bir kontenjanimiz kaldi, yas siniri yok lakin seneye 10+4 olacak bu kural. Bakalim o konuda bir aksiyon alacaklarsa ne edecekler merak ediyorum. Bunlar baska kimseyi almazsa sasirmam. Yaz donemi aliriz gibi dusunebilir bizimkiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt