Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.229
- 25.570
- 3.183
Bct, Dennis için 7-7.5'a bırakırlar yazmış, öyleyse alın gelin şunu lan.
Bu kadar da fakir davranmanın manası yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 milyon Yakup
masonum sen milletin gaza geldiğine bakmasadece koşuyor
efektif pas 0
kova videoda sadece 1 tane solkanata çıkardığı düzgün pas var
3e3 yakalamış dribling yapıyor sonra birden frene basıp geri dönüyor sağda solda adam varken
neyseeeee zarar etmeyiz en azından
Portekiz alt yapisi olmasa belki bende ayni dusunebilirim ama bu cocuk normalinde Gine asilli Portekizli.Gine milli takimini secmis Portekizi zor gordugu icin oyle gozukuyor
Renato Nhaga icin ts bu kadar agliyorsa iyi oyuncudur demek ki Oulai satip bunu pazarliyacaklardi iyi oldu hamsi tava yapip yesinler.
Muhtemelen daha pahalı, Cenkisim yoksa Nhaga yerine direkt bunu alırlardı.Bct, Dennis için 7-7.5'a bırakırlar yazmış, öyleyse alın gelin şunu lan.
Rennes'i satın alıp Osmanlı sistemini getirmeliyiz. İçte bağımsız, dışta bağımlı.Rennesden alacaksın genç topçunu
kötü çıkma ihtimali yok
bugün x de bir liste gördüm
bizim boeyde vardı listede
adamlar bu işi biliyor kardeşim
orada oynamayanı bile al belki bizde tutar rennes almışsa vardır bir bildikleri de geç
lizbon'un bissau ilçesiTransfermarktta Bissau diye bir yer görünüyo doğum yeri
Valla dogum yerini bilmiyorum ama portekizde oynadigi takimin alt yapisindan ciktigi icin orasi diye dusunuyorum.Transfermarktta Bissau diye bir yer görünüyo doğum yeri
Benim görüşümde olai ile kıyaslanamaz derecede düşük ratingli bir oyuncu olduğu yönünde, yani o pırıltıyı pek vermedi bencemasonum sen milletin gaza geldiğine bakma
herif pas atamıyor
pas atmayı bilmiyor
ama yaşı küçük belki öğrenir bu birincisi
OB futbolunda pas atmasa da olur bu ikincisi
orta sahada dinamizm katar önü boş oldu mu topla gider deli dana gibi koşup millete dan dun girer iyi işte kulübede böyle biri şarttı
senin begendigin adam var mi dayibeğenmediğin topçu varmı sergen?
bu nhaga videoda çok kötü ulan
ne kadar izledin?İzlediğim kadarıyla pres yapıyor, cesur, yırtıcı, ikili mücadeleden kaçmıyor ama top tekniği oyun bilgisi ve pas kabiliyeti zayıf. Yaşını göz önüne aldığımızda alınabilir bir risk. İhtiyacımız var bu tip ciğersiz cengaver genç oyunculara.