Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.568
- 6.381
- 1.073
Bu da mı tripli? Ben dedim depresyona girmiştir kesin.SON DAKIKA
Youssef En-Nesyri, bugünkü antrenmana katılmadı. [ HT Spor ]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da mı tripli? Ben dedim depresyona girmiştir kesin.SON DAKIKA
Youssef En-Nesyri, bugünkü antrenmana katılmadı. [ HT Spor ]
Oulai ile kıyas kabul etmez aslaBenim görüşümde olai ile kıyaslanamaz derecede düşük ratingli bir oyuncu olduğu yönünde, yani o pırıltıyı pek vermedi bence
Eğer Trabzon’un ana listesinde olmayan zarf attığı bir oyuncuysa büyük kerizlik yapmış da olabiliriz
Öte yandan Olai diye bir oyuncuyu bundan bir sene önce kim biliyordu
Bakın görürsünüz bir seneye kalmaz bunlar 20 milyon Euro’ya da daha altına satarlar Avrupa’dan vasat bir kulübe
ne kadar izledin?
Master Bruk hocam Sallai yerine alır Kaan’ı artıkYav Kaan Ayhan'ın oyuna girme ihtimali %50 azaldı en az. Sırf bunun için bile iyi oldu deriz bu işe.![]()
3 tane 8 dakikalik YT videosune kadar izledin?
Ekinim yine başlamışsın kalın analizlerene kadar izledin?
10 olsun hadi yav.Muhtemelen daha pahalı, Cenkisim yoksa Nhaga yerine direkt bunu alırlardı.
Bizimkiler ne kadar izlemiştir acaba Yenalım3 tane 8 dakikalik YT videosu![]()
Hic izlememislerdir. Trabzon scoutlari izlediyse iyidir demislerdir. Bosuna niye zaman kaybetsinler?Bizimkiler ne kadar izlemiştir acaba Yenalım![]()
Bu arada Juveyi harbi eleyebiliriz var ya, anlayamadığım kısım biz Bjk ve Fb den daha fazla gelirimiz varken neden şuan katkı verip vermeyeceği belli olmayan adamlara kaldık ? Hepsi mi 40 milyon?10 olsun hadi yav.
Ngaha'yı niye aldıkları belli oldu zaten 3 senede ödeyecekmişiz 6.5 milyonu. Kuruş harcayası yok Dursun'un. Dolandırıldık Azizim, Juve maçına transfer beklerken lige bile yapmadılar orta saha transferini.
35+kutucu gibi mi?çok istenseydi bşr yolu bulunurdu
Gine-BissauTransfermarktta Bissau diye bir yer görünüyo doğum yeri