Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.057
- 10.306
- 2.168
Öyleyse sana kaliteli bir zurna şartZurna çalmaya hazırlanıyorum azizim yanak antrenmanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyleyse sana kaliteli bir zurna şartZurna çalmaya hazırlanıyorum azizim yanak antrenmanı
berkan'dan kotu mu?Bugün izlediğim videodan sonraki görüşlerim... inşallah yanılırım ama burada herkes ileride bu paraları çar çur ettiniz diye söylenecek gibi geliyor bana...
Maradona kiralık gönderilir mi serdarArmandoyu hemen kiralik gönderin bi yere hemen hemen. Yoksa u19da curuyecek
Anlat hocamHakanım ben anlatayım istersen![]()

Maradona bonservisiyle gitti zaten salihx2 ogluMaradona kiralık gönderilir mi serdar
Dativ olmucak akkusativ olacak hakanKime aldik
Fifa reddetti ya U 19 da oynarN’Golo Kanté, FIFA’nın kararını beklerken, Fenerbahçe’ye transferi gerçekleşmezse artık Al-Ittihad’da oynamak istemiyor. [L'Équipe]
Transferde çok kalın bir gece bizi bekliyor HakanımAnlat hocam![]()
Dogru diyorsun da bu plani destekleyecek hoca lazim!Olm 18 yasinda bir cocuk iste, siz olmus kusursuz oyuncu falan mi geliyor zannediyorsunuz oyle mantik mi var ?
Yamal falan alinmadi ya. Sen birseyler katacaksin ki cocuk kendini gelistirip daha iyi futbolcu olsun, bu isler boyledir heryerde kimse 18 yasinda olmus oyuncu beklemez dunyada.
Taraftar uuh aah demeyecek, hata yapmasini normal karsilayacak, cocuk dogru zamanda dogru sureyi almasi lazim, tesislerde ozel bir program uygulanmali ki birseyler beklensin. Ha bu islerle ugrasmak istemiyorsan gideceksin Fofana , Pape gibi adama senelik 6-7 verip ikna etmeye calisacaksin. Sonra biz niye genc oyuncu almiyoruz denmemeli.