Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En basit ornek bugun en iyi aday diye lanse edilen Pap Gueye 27 yasinda..Sadece 2 yil once marsilyanin artigini biz mi alacagiz diye veto yiyordu..
Adam 25 yasinda bile kendini gelistirmis belki o takimda kendini bulmus 18 yasindaki potansiyelli bir cocugun kariyerinde ne sular akar ..

berkan'dan kotu mu?
Valla onu burada gelip maçlarda görmeden söyleyemem... Berkan ın bir dönem rakip karşısında yaptığı jogging e göre müdahalesi var... ama sanmıyorum ya kafa kafaya giderler. Ha bana diyorsan ki Berkan ı beleşe gönderdin buna 7 veriyorsun haklısın... Berkan kalsaydı madem dersin... Berkan gitmek istedi desem... valla ben mantık görmedim. Dediğim gibi inşallah yanılırım. 5 dk lık bir video dan yaptığım çıkarımdı bu... hoş iyi dediğim bir çok adam da kötü çıktı... buna da birşey diyemem...

Dogru diyorsun da bu plani destekleyecek hoca lazim!
Zaten benim endisem oyuncularda degil, genel anlamda teknik heyete guvenmiyorum cunku OB maalesef genc oyuncularla ekstra ugrasmak istemiyor.

Bu TFF'nin yabanci kurali olmasaydi hic genc aldirmazdi bence.

Bu arada Juveyi harbi eleyebiliriz var ya, anlayamadığım kısım biz Bjk ve Fb den daha fazla gelirimiz varken neden şuan katkı verip vermeyeceği belli olmayan adamlara kaldık ? Hepsi mi 40 milyon?
Azizim biz tezgaha geldik. Hikayedeki muhafız olduk. Dursun bizi yine öldürdü.

Bir gün bir Kral, dondurucu bir kış mevsiminde gecenin soğuğunda nöbet tutan muhafıza, 'Üşümüyor musun?' diye sorar. Muhafız ,Ben alışığım Kral'ım cevabını verir. Kral, Olsun, sana sıcak elbise getirmelerini emredeceğim der, ve gider.
Ancak bir süre sonra içeri girdiğinde emri vermeyi unutur. Ertesi gün duvarın yanında muhafızın soğuktan donmuş cesedini görürler , duvara da bir şeyler karalanmıştır ve şöyle yazmaktadır: "Kral'ım soğuğa alışkındım; fakat senin sıcak elbise vaadin beni öldürdü.

Ulan deniz zorlu bile mutlu oldu bi ben olamadım ya

Aygır bir ortasaha istedik sadece

Thuram ve Mc Kennie yer yutar torreira ile sarayı
Renkdas bu transfer doneminde para harcamayacaklarini cok net belli ettiler ama ben Juventusa karsi bizi bir adim onde goruyorum.İsminden korkarak oynarsak eleniriz eger guclu bir oyun koyarsak ilk macta ben eleyecegimkze inaniyorum.İtalya da suan bizim en zorlanacagimiz takim İnter olur hem oturmus kadrolari hem iyi forvetleri var Juventusun gol yollari sikintili.

6 numara haberi yok hala acaba ne karşılığında peşkeş çekildi juve maçları

Koreli adamı bile çıldırttınız be. Alın adam akıllı bir 6 no bu takımın en büyük eksiği Lemina yokken yaşadığı sorun.

Renkdas bu transfer doneminde para harcamayacaklarini cok net belli ettiler ama ben Juventusa karsi bizi bir adim onde goruyorum.İsminden korkarak oynarsak eleniriz eger guclu bir oyun koyarsak ilk macta ben eleyecegimkze inaniyorum.İtalya da suan bizim en zorlanacagimiz takim İnter olur hem oturmus kadrolari hem iyi forvetleri var Juventusun gol yollari sikintili.
Eleyecegimizi biliyorum zaten ama ortasaha mühim

Azizim biz tezgaha geldik. Hikayedeki muhafız olduk. Dursun bizi yine öldürdü.

Bir gün bir Kral, dondurucu bir kış mevsiminde gecenin soğuğunda nöbet tutan muhafıza, 'Üşümüyor musun?' diye sorar. Muhafız ,Ben alışığım Kral'ım cevabını verir. Kral, Olsun, sana sıcak elbise getirmelerini emredeceğim der, ve gider.
Ancak bir süre sonra içeri girdiğinde emri vermeyi unutur. Ertesi gün duvarın yanında muhafızın soğuktan donmuş cesedini görürler , duvara da bir şeyler karalanmıştır ve şöyle yazmaktadır: "Kral'ım soğuğa alışkındım; fakat senin sıcak elbise vaadin beni öldürdü.
Yönetim bize Lovebombing yaptı transfer dönemi öncesi şimdi ise Ghosting, transfer kapanınca da Gaslighting bekliyorum, iş bilmezliklerini anca bu şekilde manipüle ederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt