Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
]" data-quote="Aziz Kaan" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Yeni Bissouma diyebilir miyiz Tanerim

Valla gelip yedek kulübesine gömebilir hoca. Pek genç oyuncu fetişi olmadığı için ne olur tahmin edemiyorum Azizcim.

Ortalama yorumlar bunlar

Çocuk seviye olarak iyi.hatta oulaiden daha iyi bana göre
3-5 videodan gordugum kadariyla Oulai daha yetenekli. Adam zaten milli takimda oynuyor. Bu tabiki ileride Nhaga’nin onu gecemeyecegini gostermez. Ancak su anki haliyle Oulai daha bir hazir gozukuyor. Okan’in cocuga pek sans verecegini zannetmiyorum. Hele ki kuslar sadece 3 puan arkamizdayken.

Yalnız nhaga'nın mudahalelerinin en azından videolarda öyle 100 tane pozisyon var 99'una faul çaldılar

Ligde 2-3 farkı bulduğunda kadavra kaan yerine bu çocuğu alacaksın oyuna ki gelişsin işte
Sadece maçta 10 dakika süre vererek olmaz tecrübe olarak tabi ki dediğin de lazım ama asıl bu çocuğa özel program vereceksin. Oyuncu ve onu yönlendirende önemli oyuncuda kendi isteyecek özel antrenör tutacak yada kulüpten isteyecek özel bireysel olarak çalışacak. Bireysel olarak ekstra çalışmayan gencin pek gelişebileceğini düşünmüyorum ben.

3-5 videodan gordugum kadariyla Oulai daha yetenekli. Adam zaten milli takimda oynuyor. Bu tabiki ileride Nhaga’nin onu gecemeyecegini gostermez. Ancak su anki haliyle Oulai daha bir hazir gozukuyor. Okan’in cocuga pek sans verecegini zannetmiyorum. Hele ki kuslar sadece 3 puan arkamizdayken.
Oulaiden ayrılan tarafi fiziksel mucadele ve dinamizmi,defansif anlamda daha onde duruyor

Rakibe gidip önde basıyor ki bu okan buruk için sevineceği bi durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt