Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.159
- 5.675
- 1.983
Su ts yi gereginden fazla onemsemeyin kendilerini birsey saniyorlar.Benim icin sadece lig ozelinde zor bir rakip ezeli rakip felan degil yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
monaco'dan oyuncu almasinlar. sakat herifleri sokuyorlar bize surekli.Hadi yav, birde üzerine zakaria gibi bi 6no aciklayin tamam olsun. Kadroda eksik kalmaz.
Abi febe hakkında düşüncelerinLan keşke başka oyuncu önerseydim, harbiden aldılar adamı
Değişkendir; erkeklerde ortalama 21-22 yaşa kadar uzama devam eder, yakın çevremde 22 yaşından sonra 4-5 santim uzayan bile gördüm. 1.75 i geçmez gibi, vücut yapısı, gövde/bacak oranı oturmuş görünüyor.bu nhaga 4 5 cm daha uzar mı
Dogrudur, illa zakaria demedim zaten, o kalitede iste.monaco'dan oyuncu almasinlar. sakat herifleri sokuyorlar bize surekli.
fb iyice arap takımına döndü, aranızda ciddi vizyon farkı varAbi febe hakkında düşüncelerin
Kaptan sonra sabaha 100 bin instagram bildirimi gelince anlar nasıl bir takıma geldiğini22 bin takipcisi var adamın
o sırada kulüpte 3.sağ bek olan boey’i kulüp rekoruyla satan ve gene kimsenin yüzüne bakmadığı bay için kulüp rekoru teklif getiren hoca mı?Nhaga malesef calisabilecegi en kötu hocayla calisacak oyuncu gelistirme konusunda
Hayirlisi bakalim sezon sonu nereye kiralayacagiz