Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.291
- 2.923
- 2.088
Kotu kaynak kabul ediyorum![]()
Hesabin ismi bile kolpa seviyesini yukseltiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kotu kaynak kabul ediyorum![]()
150 tane isimden sonra zor bela Nhaga diye bir herifi getirenlerden son gün Ruiz almasını beklemek
Menejer agi genis olabilir.Bu tolgahan nerenin adamı aga nasıl herseyi biliyo herif
Merkez sağa bahceliyi alalım o zaman genç yetenek, imkan olsa uzun bı adamı alalım derdim ama okanin boy takıntısı var.Ümit hocanın sol tarafta oynamayı kabul edeceğini sanmam bu yaştan sonra
1. Torreira epeydir 6 oynamıyor takımda, partneri Sara iken bile direkt 8 oynuyor ve daha verimli oluyor. 6 oynadığında hem fiziksel dezavantajı var, hem de alan kapatma konusunda iyi değil.6 oynayabilen Torreira, Lemina ve Kaan varken niye hala 6 numara derdindesiniz
8 oynayabilen Sara, Ilkay ve Nhaga var
Illa orta sahaya bir transfer yapilacaksa 10 numaraya yapilmali
Kadro mühendisliği falanRuiz’in ismine çok takılıyorsunuz ruizin gelmesi kadro mühendisliği açısından facia olur

Saka yapiyorsun farzediyorum. Ruiz uzerine taktik yapariz gene onu aliriz da imkansiz bir olay. Konusmasi gereksiz.Ruiz’in ismine çok takılıyorsunuz ruizin gelmesi kadro mühendisliği açısından facia olur
Kadro mühendisliğimiz bulunmamaktadırRuiz’in ismine çok takılıyorsunuz ruizin gelmesi kadro mühendisliği açısından facia olur
Kim yapacak okan mıSaka yapiyorsun farzediyorum. Ruiz uzerine taktik yapariz gene onu aliriz da imkansiz bir olay. Konusmasi gereksiz.
KatilmiyorumBunlardan bir tanesi essas 6 numara o da Lemina, diğerlerinin alakası bile yok artık..