Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyumayın bu gece beyler

Tamam:

tenor.gif

nedense donem basindan beri fabian ruiz gelecek gibi hissediyorum

gardi de 2 gundur bastiriyor bu transfer icin diyorlar allaah

f.ruiz

Değil, giderilebilir eksiklikleri var. Abdülkerim 26 yaşına kadar filan alt liglerde Evliya Çelebi gibi geziyor, kimi zaman solbek oynuyordu; tecrübe çok önemli. Ümit' in fiziği iyi, hızı ortalama, tekniği ve pas alışverişleri standart bir orta saha oyuncusu seviyesinde. Üçlü defans için sol stoper olarak şimdi bile yeterli; pozisyonun içindeyken agresiflik derecesi başlıca eksik olduğu husus ama Emin Bayram kadar da umarsız görmüyorum o yönünü.

Fabian Ruiz de ibre bize dönmüş :asd:

Bunlara gerek yok, tsnin elinden aldık geldik işte muhtemelen ajaxın haberi bile yoktur oyuncudan

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haberi vardır da istememiş olabilir gerçekten. Gerçi Ajax yana yakıla orta saha arıyordu en son Maestro'yla falan haberleri de çıkmıştı.

Abi fabian duyumu var mı sende

Fransa'daki menajerler işi halletmeye çalışıyormuş dedi burhancan

Tolgahan da iki twit atti
Yav yetmedi mi şu polyannalığın

Olacağını iddia ettiğin hiçbirşey olmuyor

Ruiz falan da gelmeyecek.

Nhaga'yı biraz izledim ve baya beğendim. Oyuncu bir kere fiziksel anlamda cevval ve mücadeleden kaçmıyor. Ayak kalitesi hiçte fena durmuyor ayrıca oyununda fazlaca enerji ve tempo da var. Bu tarz bir oyuncunun tecrübeli ve biraz daha ofansif çeşitliliği olan bir versiyonu direkt 30 üzerinden başlar mevcut futbol piyasasında. Doğru işlenirse çok güzel bir iş olabilir umarım Okan hoca süresini düşük tutmaz ve şans verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt