Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kalecisi 12
stoper 10
ön libero 25
ön libero 7
asensio 10
talisca 10
bi forvet bulsalar 10-20 bandı da ona

şu mevkilere böyle maaş abanan bir rakiple yarışıyoruz ligde mesela. ama hala ve hala arada transfer haberlerimize karşı bu paraları annemizin liginde şampiyon olmak için mi harcıyoruz falan diyenler oluyor.
Maaş vermekle noluyorki

Ederson’a 12 veriyorlar senin kalecin Uğurcan daha iyi performans gösteriyor.

Oyuncu kalitesi olarak ilk 11 özelinde dağlar kadar fark var iki takım arasında, alt alta yazın hele hücumda Asensio dışında tek adamı kimse almaz bize.

Nesri şabanın tekiydi ama ön alan pressi sinir bozucu bir tipti umarım bunlara sörloth gibi maç boyu 10 kalori harcamadan sadece durduğu yerde bekleyen bir adam gelir, belki daha kaliteli çok daha üst düzey forvet olabilir ama ben ön alan pressi yapanların bu lig özelinde sıkıntılı oyuncular olduğunu düşünüyorum.

20832.jpg

Maaş vermekle noluyorki

Oyuncu kalitesi olarak ilk 11 özelinde dağlar kadar fark var iki takım arasında, alt alta yazın hele hücumda Asensio dışında tek adamı kimse almaz bize.
Asensio'da çok iyi olurmuş bize yalnız

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baby lemina ararken baby torreira aldı bizim yönetim videolardan anladığım o bu yeni çocuk hakkında ama bize 6 numara lazım lemina'nin alternatifi yok acaba singo orda oynayabilir mi?
Tor’la çok alakası yok aslında. Mesela bu elemanın driplingi var, Tor kadar pas kalitesi yok.

Asensio'da çok iyi olurmuş bize yalnız

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya ben burada sene başında Asensio ile Trossard’ı Fener alırsa şampiyonluk sıkıntıya girer dedim diye bir ton kafa açılmıştı, iş yapacağı o kadar belliydiki.

Ederson’u da aksine bize hiç istememiştim.

Skriniar ve Asensio’yu çıkar fener maç kazanamaz, iyiki Trossard falan da almadılar.

Ruiz olabilitesi yüzde 1 ise o yüzde 1'i sonuna kadar zorlamak gerek

Aşırı fark yaratır ve harıl harıl 10 numara aramamız gerekmez ilerde, 4-3-3'ten devam ederiz

Maaş vermekle noluyorki

1 tane 6 no lazımdı sadece ve yapmadılar. Gerçekten akıl tutulması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt