Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaş vermekle noluyorkikalecisi 12
stoper 10
ön libero 25
ön libero 7
asensio 10
talisca 10
bi forvet bulsalar 10-20 bandı da ona
şu mevkilere böyle maaş abanan bir rakiple yarışıyoruz ligde mesela. ama hala ve hala arada transfer haberlerimize karşı bu paraları annemizin liginde şampiyon olmak için mi harcıyoruz falan diyenler oluyor.
Mma yapiyom kücük yastan beri dostumCanin dayak istiyor he
Asensio tek başına taşıyor
Onu kilitle maçı kazan
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu lafı söylediğimde çok sarhoştum dersinRuiz gelsin , karı kız,kumar ve alkolü bırakıp tövbe edicem
Asensio'da çok iyi olurmuş bize yalnızMaaş vermekle noluyorki
Ederson’a 12 veriyorlar senin kalecin Uğurcan daha iyi performans gösteriyor.
Oyuncu kalitesi olarak ilk 11 özelinde dağlar kadar fark var iki takım arasında, alt alta yazın hele hücumda Asensio dışında tek adamı kimse almaz bize.
Hakan seni öyle döverimki yılsonu SSKdan emekli olursunMma yapiyom kücük yastan beri dostum
bizim de sadece 2 antrenman sahamız var Kemerburgaz'da, yabancılık çekmez çocukAdamlarin stadi o kadar kücükmüs, gidip Sportingin B takiminin oynadigi stadyumu kullaniyorlar.
Normal stadlari buymus ve heriflerin tek 2 antrenman sahasi var.
![]()
Tor’la çok alakası yok aslında. Mesela bu elemanın driplingi var, Tor kadar pas kalitesi yok.Baby lemina ararken baby torreira aldı bizim yönetim videolardan anladığım o bu yeni çocuk hakkında ama bize 6 numara lazım lemina'nin alternatifi yok acaba singo orda oynayabilir mi?
6.5m euroyu ne guzel yerler heAdamlarin stadi o kadar kücükmüs, gidip Sportingin B takiminin oynadigi stadyumu kullaniyorlar.
Normal stadlari buymus ve heriflerin tek 2 antrenman sahasi var.
![]()
Ya ben burada sene başında Asensio ile Trossard’ı Fener alırsa şampiyonluk sıkıntıya girer dedim diye bir ton kafa açılmıştı, iş yapacağı o kadar belliydiki.Asensio'da çok iyi olurmuş bize yalnız
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 tane 6 no lazımdı sadece ve yapmadılar. Gerçekten akıl tutulması.Maaş vermekle noluyorki
Ederson’a 12 veriyorlar senin kalecin Uğurcan daha iyi performans gösteriyor.
Oyuncu kalitesi olarak ilk 11 özelinde dağlar kadar fark var iki takım arasında, alt alta yazın hele hücumda Asensio dışında tek adamı kimse almaz bize.