GSCimbom
Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv Sayfa 403

Batıkan Kanarya ·

Cevap
9,6K
Okunma
418,8K
Sayfa
403/480
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu camia var ya Epstein ve müridlerinden daha iğrenç bir camia. Helak edilen Lut kavminden daha çok helak edilmeyi hak ediyorlar. Sorun transfer falan değil sorun iğrençlikleri, midesizlikleri.

Ve bunu devlet erkanı eliyle yapıyorlar o zoruma gidiyor. Cumhurbaşkanımız ülkenin başka sorunu yokmuş gibi yurtdışı seyahatinde transfer ayarlar. Spor bakanı başka kulübe gidecek futbolcuyla görüşme yaparak bunlara yönlendirir. TFF başkanı cinsel organını gösteren futbolcularına ceza vermemek de sorun görmez. Verse de kupa maçlarına denk getirir.

Bütün bu sorunların içinde bu kulübün en büyük düşmanı bunlar mı? Tabi ki de hayır, cevap basit. "DURSUN ÖZBEK ve YÖNETİMİ" ve bunları ibra eden yeniden seçen hainler ordusu.

Asıl komiği de biz hiç yapmıyoruz hep siz yapıyorsunuz, aaa ilk defa bize de kıyak geçtiler diye şaşırmaları.

Sanki talimat gelmese yapacak her transfer dönemi zorla kavga dövüş transfer yaptırıyoruz adamın transfer alerjisi var. Bizim yönetimler alışmış biz ne zaman şampiyon olsak teknik direktör faktörüyle olduk. Bizim tarihimiz genetik kodumuz bu
tamam da okan bana singo al yeter dar rotasyonla da yaparım demedi mi? ben papaz seviyorum kaan ı icardiyi ilkayı berkanı günayı oynatırım demedi mi? neden dursunu adresliyorsun sürekli?

Altimira'nin onlibero olarak oynadığı iki maç var. Biri Real Madrid 5-1 yenilmisler. Biri de Celta 72 de çıkmış berabere kalmışlar. Diğer tüm maçlar merkez orta saha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri