Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000147384.webp

altimirayı 8 dk izledim iyi topçu fakat bizim takımda 2 hafta sonra ceyhun gülselam muamelesi görür

cityde felan oynar belki gsde oynayamaz öyle diyim

Orta sahada driblingle çıkma sorunu var evet ama sete oturma konusunda da sorun var

6bira reis o açıdan işe yarar. Busquets gibi izlenim verdi yavaşta olsa bazen güzel çalımlarla topu öne taşıyan bir tarz gibi
ve çok soğukkanlı pasör bence iş yapar bizde

5 kiralama 15 zorunlu opsiyonla gelsin işte

Gardi işin içinde o biraz umut veriyor ama bunlar adam almayacak bence malesef

Adami zorla kufure tesvik ederler, ya biraz haberleri arastirsa bizim yoneticiler (baskan daha dogrusu) zaten kiralik vermediklerini okur ve anlar. Ajax oyle bir teklif yapti adamlar vermeyiz kiralik dedi. Zorunlu opsiyon veya direk tapusuyla alacaksaniz konusabiliriz demisler.

Bunu anlamayacak baskan ve yonetim mi olur illa birsey firlatcam sonunda. Bosuna adamlari ugrastiriyorsunuz.

Adami zorla kufure tesvik ederler, ya biraz haberleri arastirsa bizim yoneticiler (baskan daha dogrusu) zaten kiralik vermediklerini okur ve anlar. Ajax oyle bir teklif yapti adamlar vermeyiz kiralik dedi. Zorunlu opsiyon veya direk tapusuyla alacaksaniz konusabiliriz demisler.

Bunu anlamayacak baskan ve yonetim mi olur illa birsey firlatcam sonunda. Bosuna adamlari ugrastiriyorsunuz.
20 ye alırsın direkt

keşke albayrak olsaydı kapıyı antony den açar bari 6lıbirayi verin der diyip alırdı

Kimse gelmeyecek bu yalancı yönetimin haberlerini yemeyin artık, akşam tepki olmasın diye yalan haber yaptırıyorlar maçtan sonra o olumsuz bu olumsuz şu maliyetli gökhancığım !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt