Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan son güne kadar bonservis harcamak istemedi bu yüzden tonla isim veto yedi şimdi niye harcasın ki zorunlu opsiyon bile koymak istemez o yüzden bu işin pek oluru yok gibi şarta bağlı opsiyon isterler onu da betis kabul etmez

İsco da gelse bari

Heriflerin 3 sağ kanat 2 sol kanat 2 tane de 10 numarası var

Cennet gibi kadro valla

arklar oyuna gelmeyin lütfen

gelmeyeceğine emin oldukları oyunculara teklif yapıyorlar ki uğraşıyor gözüksünler son günlerde bu rezil kepaze herifleri tanımadınız mı?

her transfer sezonunda son günde onyedikaya gitmiyor mu bunlar oyuncuyla anlaşıp kulübü vermedi napalım yaa triplerine girmiyorlar mı

Öfkeden geberiyorum
besim-tibuk-trumpa-ana-avrat-dümdüz-gidiyor-v0-OHVjYTZxbzEwMXdlMXW0Y6T7_Biu0caF5XYV_SnRbw5juk...webp

tostos ağabey tribünler ses etmesin diye maçtan önce gaviscon tedavisi uyguluyor gastecileri üstünden
Real Betis kadrosuna bak.Okan hoca yarısını gönderirdi bunların

6 ortasaha

2 tane 10 numara

3 tane sağ kanat

2 tane sol kanat

3 tane forvet

Altimira videolardan gördügüm kadariyla pas kalitesi yüksek ve topla dönüsleri topu saklamasi falan cok iyi

Ama topla hareketlenme ve dribbling konusunda hantal gibi göründü videolarda

Altimira videolardan gördügüm kadariyla pas kalitesi yüksek ve topla dönüsleri topu saklamasi falan cok iyi

Ama topla hareketlenme ve dribbling konusunda hantal gibi göründü videolarda
Fizigi sayesinde avantaj sağlıyor top taşırken

1000098969.webp

Altimira hic izlemedim ama statlarına bakarsak fizikli tempolu top kazanan kazandığı topu da fazla riske girmeden ileri oynayan bir profile benziyor. Rodrinin ofans yönü kısıtlı olanı diyebiliriz

Gotunde donu olmayan Bjk sag sola 15-20 milyon dagitiyor biz bir oyuncuya 25 verirsek odu kopanlar var hemen iflas edermiyiz , ne iflasindan bahsediyorsunuz?. Alabilecegimizi sanmiyorum ayrica zaten son gune insan niye birakir surekli transferleri ama ne istiyorsunuz tam olarak?

"Cok para vermeyelim ama iyi oyuncu olsun." Cok dediginiz 20-25 milyon mu gercekten?

Tamam yolda oyle birini bulursam soylerim :LOL:

O zaman gidersin Renato gibi no name bir isim daha al ve gec 6-7 milyona sonra bu oyuncu bu seviyeler için henüz hazır değil diye sovmeyin sakin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt