- 3 Haziran 2015
- 57.112
- 66.264
- 4.143
Altimira yerine Sekizmira olmaz mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feramuzum hemen geliyorum, artık kim kimi şaaparsaAzizem![]()
Zaten bu olay bizi rahatsiz ediyor yani elindeki sampiyonlugu birileri istedi diye rakibe verirsek yaziklar olsunGerçeği kabul edersek klübün asıl sahipleri zengin+güç sahiplerinin emrinde olan kuklalar.Özellikle tüm kurumlarda son 5 yıldır ya bizdensin ya düşmansın tavrı çok bariz ülkede.
Dursun denen adam normalde parayı harcayan bir adam.Şu hale bak türkiye kupasında bile apo'yu kesip yedeğe atamıyoruz dinlendiremiyoruz.
Ve bu vasıfsızlar seçim var diye transfer yapmıyor, bir sezon ancak rezil rüsva edilir. Her sene aynı boku yiyolar, ama bu sene işler değişik. Şampiyonluk gidicek görünen köy denen bişey var.
Üçkağıtcılar resmen medyada ki adamlarına messi geliyo diye haber salıyo gündemi değiştireceklerini zannediyolar. Çoluk çoçuk genci yaşlısı herkesin hayalleriyle oynuyolar.
Daha 3-4 gün önce girdiği haber buydu Serhan Türk'ün
Taraftar ancak bu kadar aptal yerine konur

Kendisine pek çok konuda sinir olsak da eleştirsek de Galatasaray'ın mevcut başkanına "haysiyetsiz" demek biraz ağır olur renktaşım. Takdir senin ama öyle de demeyelim ya.Yaşım 38. Dursun Özbek yüzyılı aşkın Galatasaray tarihinin benim dönemime denk gelen başkanıdır.
ekstra atletben bu nunez i hiç beğenmiyorum
Taraftara her sene yalan söyleyen ve kapıda ki köpek muamelesi yapan, kendisini başkan yapan kişileri ilk fırsatta eli güçlüyken tekmeyi basan kişi en hafif tabiri ile. Dahası da var ama dilim varmıyorKendisine pek çok konuda sinir olsak da eleştirsek de Galatasaray'ın mevcut başkanına "haysiyetsiz" demek biraz ağır olur renktaşım. Takdir senin ama öyle de demeyelim ya.