Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani büyük bir hata yapıyoruz leminanın ikamesini almayarak adam iki maçı üst üste zor çıkarıyor sürekli ağrısı sakatlığı oluyor nasıl alınmaz muadili bir 6 numara oynamadığında görüyoruz defansif zafiyeti bunlar kör mü acaba görmüyorlar mı olacak iş değil

Sane üzerine Osimhen geldiğinde Galatasaray yüzyılı başladı sanmıştım

Özümüze döndük yine

Gerçeği kabul edersek klübün asıl sahipleri zengin+güç sahiplerinin emrinde olan kuklalar.Özellikle tüm kurumlarda son 5 yıldır ya bizdensin ya düşmansın tavrı çok bariz ülkede.
Zaten bu olay bizi rahatsiz ediyor yani elindeki sampiyonlugu birileri istedi diye rakibe verirsek yaziklar olsun

Bu kulüp çok şey istemedi kardeşim bir orta saha diyo yıllardır, taraftar baskısı olmasa leminayı dahi almayacaklardı. Bunu senin düşmanın yapmaz. Sizin amacınız ne derdiniz ne kime hizmet etmek istiyosunuz? Ben hocalıktan anlamıyorum de herkes kurtulsun sana yardımcı olalım rezil ettin bizi.

Altimira'nın alınma ihtimali olup da ciddi ciddi alınmıyorsa o koltukta bir dakika dahi durmasın.

Bu arada Nunez diye söylenen arkadaşları da anlamıyorum. Fizik kalitesi üst düzey bir oyuncu ama bitiricilik dediğinde Barıştan hallice birisi.

Şu hale bak türkiye kupasında bile apo'yu kesip yedeğe atamıyoruz dinlendiremiyoruz.

Ve bu vasıfsızlar seçim var diye transfer yapmıyor, bir sezon ancak rezil rüsva edilir. Her sene aynı boku yiyolar, ama bu sene işler değişik. Şampiyonluk gidicek görünen köy denen bişey var.

Üçkağıtcılar resmen medyada ki adamlarına messi geliyo diye haber salıyo gündemi değiştireceklerini zannediyolar. Çoluk çoçuk genci yaşlısı herkesin hayalleriyle oynuyolar.
Dursun denen adam normalde parayı harcayan bir adam.
Sırf kendi menfeatini düşünüyor.O genel kurulda ön sırada oturan Galatasaraylılıktan nasibini almamış küçük olsun ama bizim olsun zihniyetine yaranmak için yapıyor.
Bunların amacı Galatasaray falan değil.Galatasaray üzerinden nemalanmak.

Yahu bu bir değil iki değil kaçıncı kez aynı rezillikleri yaşıyoruz. Aurier,ndombele,cuesta süreçleri..Alınmayan doğal olarak taraftarın tepki koyduğu vecino süreci.Daha neler neler.
Hiçmi utanma yok sizde arkadaş.Defolun gidin şu klüpten.

Ulan seçimi kazanmak için asıl yapmalısın transferi.Böyle aptalca bir düşünce olabilir mi..o genel kuruldaki öldü ölecek beyin hücreleri iflas etmiş Galatasraaylılıkla alakaları olmayan oyuncakları ellerinnden alınacak diye ödleri kopan adamlara yaranmak için taklalar atıyor utanmaz.
Eğer gerçekten Ekonomik olarak sıkıntı varsa bu daha büyük rezillik..

Yaşım 38. Dursun Özbek yüzyılı aşkın Galatasaray tarihinin benim dönemime denk gelen başkanıdır.
Kendisine pek çok konuda sinir olsak da eleştirsek de Galatasaray'ın mevcut başkanına "haysiyetsiz" demek biraz ağır olur renktaşım. Takdir senin ama öyle de demeyelim ya.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendisine pek çok konuda sinir olsak da eleştirsek de Galatasaray'ın mevcut başkanına "haysiyetsiz" demek biraz ağır olur renktaşım. Takdir senin ama öyle de demeyelim ya.
Taraftara her sene yalan söyleyen ve kapıda ki köpek muamelesi yapan, kendisini başkan yapan kişileri ilk fırsatta eli güçlüyken tekmeyi basan kişi en hafif tabiri ile. Dahası da var ama dilim varmıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nunez buradaki mal defanslara fazla gelecek bir adam alhilal iti birakma lan adami aloo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt