Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS'da hep tek yönü ağır basan orta sahalar var çok uzun süredir

İlk defa böyle çift yönlü büyük takım orta sahası alma imkanı ortaya çıktı ama beyfendilerin keyfini bekliyoruz

Galatasaray büyük potansiyel sahibi şuan ve imkanları bollaştı ama bu potansiyeli bu herifler heba ediyor yazık valla

Oulai için ts ye 20-25 para gömüyordun haysiyetsiz herif seni onlara para var da bunlara yok mu? Defolup gideceksiniz haysiyetsizler

bu yönetim taraftarın dediğine göre is yapıyorsa bir sonraki transfer sezonunda forumda herkes ayagini denk alsın.

oturalim konuşalım kendi aramızda 3-5 isimde hemfikir olup tag acip transfere start verelim.

diger ismi düşenleri de direk veto edelim.

te allahim vallaha isimiz tesadüflere kalmış.

Ne yaptılar ettiler son günü zehir edip yine bi takımın kucağında hop hop hopaltıyorlar koca kulübü...

bu saatten sonra Rodri yi de geitrseniz DEFOLUP GİDECEKSİNİZ

Bir kere bile burada duyum yazmadim ama Mehmet Ozbekle alakali yonetim kurulundan direk bir abinin anlattiklari kan dondurucuymus.. Arkadasimla cok samimiler cocuklari ayni okulda normalde bu donem baya sukseli bir orta saha geliyormus bu herif tas koymus..
Bu diyen arkadasla 15 temmuzda bir aradaydik o zaman Osimheni aldik bosa bakma haberlere falan diyordu ..

Akşam mutlaka yönetime yönelik büyük tepki olmalı. Üç kuruşluk adamlar koca bir kitleyi aptal yerine koyamayacağını öğrenmeli. Taraftar bu vasıfsızlara hadlerini bildirmeli.

Betis'li eleman hakkında en ufak bir fikrim yok ama tahminime göre gelsin diyenlerin bir çoğu da bildiğinden değil de transfermarkt değeri üzerinden yorum yapıyor.

la liga izleyenler altimira'yı biliodur büyük iht heis

geçen sezondan beri prem forumlarında da adı geçen bi herifti
tm'deki 20 milyon haklı bi değer, ki herif betis'te harcanıyo bana göre

aynı tm svanberg'e 12 milyon çekmiş bu arada, o herife 1 milyon bile verilmez mesela

Altimra çok iyi topcuya benziyo ama ispanyol oyuncular bizim lige pek uyum saglayamıyor frankowskideki gibi hayal kırıklığı yasama ihtimalimiz yüksek

1770211609801.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt