- 21 Haziran 2011
- 27.347
- 7.388
- 2.238
O zaman alacaklar birini bu akşam maçta gerekirse ufak bir hatırlatma yapmalı taraftarHayır yangın var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman alacaklar birini bu akşam maçta gerekirse ufak bir hatırlatma yapmalı taraftarHayır yangın var
Hadi CB yi ikna edemediniz ispanyollarla savunmada işbirliğimiz var hürkuştur, gemi imalatıdır bari savunma bakanına falan rica ettirin sizde ya
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi de billahi de sizden iyisini yaparizSizin dediğinizi mi yapacaz la yüreğiniz varsa siz gidin yapın
feci yükseldik 6biraya yapma etmeAltılı bira![]()
Buyur dostum stad oradaVallahi de billahi de sizden iyisini yapariz
Benim paylaşımım yabancı scout puanlamasının bilgisayar çevirisi niye benim gibilere inat olsun puanlamayı ben mi yaptımsenin gibilerine inat inşallah alırız
Bu rakamlar çok abartılı gibi geldi. Eğer alırsak doğru olmasını dileriz tabikiEkli dosyayı görüntüle 314529
bu Fotmobdaki tablo opta verilerine göre, bu sezon 5 büyük ligdeki 8/6 numaraların 90 dakika başına % kaçından daha iyi olduğunu gösteren tablo, ayrıca sadece İspanya ligindeki 6/8 nolara göre kıyaslandığında 90 dakika başına;
1- İspanya ligindeki 6/8 noların %92.7 sinden daha fazla ikili mücadele kazanmış
2-İspanya ligindeki 6/8 noların %95.2 sinden daha fazla top çalmış
3-İspanya ligindeki 6/8 noların %95.2 sinden daha fazla araya girmesi var
4-İspanya ligindeki 6/8 noların %97.2 sinden daha fazla düşen topları toplama özelliği var,
Başlatıyorum #6miraaslanaTag çalışması falan yok mu
anlamıyorlar bazılarıHe rodriyi 20ye alacaktık.
Şu an izliyorum buyur sen de izle
o çöp bu leş bu kütük diye diye 19 yaşında çocuk aldık.o Scoutlar her dediği olsaydı şuan lorenzo lucca realin as forveti idiBenim paylaşımım yabancı scout puanlamasının bilgisayar çevirisi niye benim gibilere inat olsun puanlamayı ben mi yaptım