Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 11.121
- 6.085
- 1.743
Zaten hizadaydi.Kasımpaşayı kazancı holding alıp başına davut dişliyi getirmişler. Kasımpaşa hizaya sokulmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten hizadaydi.Kasımpaşayı kazancı holding alıp başına davut dişliyi getirmişler. Kasımpaşa hizaya sokulmuş
Köhn gibi. Tabi Köhn'de rakam da daha azdı.
Henderson çok çevik ve playmaker ama yav bundan o beklenir mikapıyor
bileklerinde ağırlık varmış gibi koşup topa hakim oluyor ve maç boyu rakibi yıldıran tuhaf bi herif, jordan henderson'a benzetmiştim
Az daha eklesek küfüre istifa da eder mi?dursun başkana küfür ettiginiz icin Sergi Altimira iptal olabilir
Alirsa 6lıyı barışıyoz mu Dursun'la?dursun başkana küfür ettiginiz icin Sergi Altimira iptal olabilir
Şampiyonluk artık daha kritik bu adamların bu sefer batma ihtimali hiç olmadığı kadar fazla resmen panik başlamış şu 6mira'yı bitirin.
Bu sene berabere kaldılar ya onun için dedimZaten hizadaydi.
alacakmışAlirsa 6lıyı barışıyoz mu Dursun'la?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben siyasi acidan dedim.Bu sene berabere kaldılar ya onun için dedim
sen mi yönetecenAz daha eklesek küfüre istifa da eder mi?
Hocam ben alırlar demiyorum yarın da bu haberlerler çıkar demek istiyorum..Öyle bir söylemişsin ki şaşırdım, sen bizim yönetimden ne bekliyorsun? Maestro'yu ya da Dennis'i alırlarsa öp başına koy renkdaş, bunlar plansız, programsız random adamlar.
Recep yine sızdı toplantıya. Oulai'yi bilgilerinide ondan almıştıkalacakmış
Üyelerle düzgün konuş had bildirtmesen mi yönetecen