Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 109 53,7%
  • Sol Stoper

Oy: 34 16,7%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 8 3,9%
  • 10 Numara

Oy: 52 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.5 saatir videoları izledim bir kaç yorum okudum anladığım altimira melo gibi

____Sergi
Nhaga_
Diğer isimlerden bağımsız Altimira'nın en iyi performans vereceği pozisyon böyle bu arada bence de...

Güzel tarafı Lemina da Altimira'nın pozisyonunu oynar, hatta Nhaga da orada oynayabilir gibi... Torreira ve Sara da öndeki ikili orta saha rollerini oynar...
Torreria DMC/6 da mit yoksa B2B/8 de mi en iyi verim gösteriyor, halen tam çözemedim.

Bizde sanki mecburiyetten oynadi direkt stoperlerin önünde.

________________ DMC
Torreira / Nhaga_______ Lemina/Sara/Asprilla

Aslında o B2B / 8 rolü için baya adamlarımız var..ama tam safkan bir 6 yok. Ondan Altimira cuk diye oturabilir.

Altimira'yı bu saatten sonra peşin para veya yüksek bedelle zorunlu opsiyonla satarlar adamın yerini dolduramayacaklar

Abv demek serbestse 1 tane kel gs muhabiri hakkında büyük bela okuyacağım. Rezil herif

Parayla alakalı degil zorunlu kiralik olunca sezon sonu olmuyor mu alalim o zaman . Ugarte vb gelmediğinde.

Altimira falan geçin ya daha iyisi lazım biz şampiyonlar ligi takımıyız. Ne aradığımız belli değil bir 1.70lik dribling yapan adam bakıyoruz bir 1.90 çapa bakıyoruz. Plansızlık soğuttu valla. Osimhen almışsın doğru yoldasın illa içine edecekler
35-40 verip 3 ay gördüğümüz Oulai yi mi almak daha iyi?Çünkü bence akılları hala Trabzonu güçlendirme vakfında.

DMC/Artimira
Lemina
Nhaga
Torreira
Sara
Asprilla
İlkay

Muhakkak bir tane Holding DMC şart, Artimira gibi. İlkay zaten vasat, Lucas'da büyük ihtimalle gidici. Bir tek Lemina var "hakiki" defansif Orta Saha olarak. Nhaga'nin gelmedi iyi oldu - ama halen 1 tane banko DMC şart. Kadroda çok 8 Numara var, ama safkan 6 eksikliği bariz.

bu isin sonunda simitci istifa eder ardindan da en az 3-4 yonetici istifasini aciklar
dursun mayis ayinda yeni yonetim kadrosu ile secime gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt