Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 23.032
- 17.045
- 2.108
1.5 saatir videoları izledim bir kaç yorum okudum anladığım altimira melo gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fizikli ve defansif bir oyuncu doğrudur ama gelişim gösterebilecek bir yaştaRodrinin tırnapı etmez adamın hücum ve ileri pas kabiliyeti driplingi hava topu yok
Torreria DMC/6 da mit yoksa B2B/8 de mi en iyi verim gösteriyor, halen tam çözemedim.Diğer isimlerden bağımsız Altimira'nın en iyi performans vereceği pozisyon böyle bu arada bence de...
Güzel tarafı Lemina da Altimira'nın pozisyonunu oynar, hatta Nhaga da orada oynayabilir gibi... Torreira ve Sara da öndeki ikili orta saha rollerini oynar...
Beşiktaş maçı dışında maç izliyoruz biz.1 maçlarını bile izlemedin fifada oynayıp yorum yaptın inanılmaz birisin
Sahil güvenlik yeni sezon mu Sülün OsmanımPamela Anderson
Bu nhaga nasılParayla alakalı degil zorunlu kiralik olunca sezon sonu olmuyor mu alalim o zaman . Ugarte vb gelmediğinde.
kimin yokRodrinin tırnapı etmez adamın hücum ve ileri pas kabiliyeti driplingi hava topu yok
35-40 verip 3 ay gördüğümüz Oulai yi mi almak daha iyi?Çünkü bence akılları hala Trabzonu güçlendirme vakfında.Altimira falan geçin ya daha iyisi lazım biz şampiyonlar ligi takımıyız. Ne aradığımız belli değil bir 1.70lik dribling yapan adam bakıyoruz bir 1.90 çapa bakıyoruz. Plansızlık soğuttu valla. Osimhen almışsın doğru yoldasın illa içine edecekler
Okanım İlkay önce ağır çekimden kurtulsun sonra pası gösteririlkaydan beklentim nhagaya pas çalıştırması
Senin cilginlar gibi elestirecegin macin kadro gorseli dusmedi dahaYusuf'un birazdan ilk 11 başlayacağı maç kadro görseli düşmedi mi daha?