Nedim Sertel
10 Numara!
- 12 Aralık 2023
- 11.834
- 8.745
- 1.173
17K olmayınca
6mira
bu da olmazsa
?
6mira
bu da olmazsa
?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baba zaten taksitli almaya çalışıyoruz. Zorunlu opsiyon ile seneye erteleyebilirsek düşüncesi var belli ki.Dursun asla yüksek bonservis vermek istemiyor o yüzden Altimira‘yi gecelim
Betis salak mi ki kiralasin adami bize
6mira iyi mi amirim tarzi kime benziyo baby ruiz vibe aldim herifden
İhtiyacımız olan bir tip mi alper bey.
Teknik/top kontrolu iyi sayilir ve sakin bir oyuncu, kolay kolay panik yapmaz ve topu duzgunce dagitir takim arkadaslarina. Zaten fizikli biri yani ayakta kalabiliyor ikili mucadelerde.
Ancak hizli bir oyuncu degil, yani burada Pape Gueye icin agir dendi ben hala keske onu alsak diyordum, ondan bile agir olabilir Altimira. Bence Pape Gueye hatta daha iyi bir oyuncu ama bizimkiler almadi pahali diye. Oyle topu alip giden biri de degil anlayacaginiz ama defans onunde topu alip ve oyun kurmaya calisir paslari ile.
ne anlation lanangelino tarzi zorunlu opsiyonla alalim, 9 mac oynatip geri sutlariz
17K olmayınca
6mira
bu da olmazsa
?
Kudurne anlation lan
Hakanım sağ elinde telefon sol elinle de yumruk sallıyon anladığım kadarıyla sen part time boksörsün
O zaman bu Vermeeeen mi nedir aynı tip adam bu. Ve bize lazım olan tiplemesine hiç uymuyor.Teknik/top kontrolu iyi sayilir ve sakin bir oyuncu, kolay kolay panik yapmaz ve topu duzgunce dagitir takim arkadaslarina. Zaten fizikli biri yani ayakta kalabiliyor ikili mucadelerde.
Ancak hizli bir oyuncu degil, yani burada Pape Gueye icin agir dendi ben hala keske onu alsak diyordum, ondan bile agir olabilir Altimira. Bence Pape Gueye hatta daha iyi bir oyuncu ama bizimkiler almadi pahali diye.
Altimira oyle topu alip giden biri de degil anlayacaginiz ama defans onunde topu alir ve paslari ile oyun kurmaya calisir.
'Holding midfielder' deriz buna.