Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 109 53,7%
  • Sol Stoper

Oy: 34 16,7%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 8 3,9%
  • 10 Numara

Oy: 52 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Bu anket kapanacak: .
6mira iyi mi amirim tarzi kime benziyo baby ruiz vibe aldim herifden

İhtiyacımız olan bir tip mi alper bey.

Teknik/top kontrolu iyi sayilir ve sakin bir oyuncu, kolay kolay panik yapmaz ve topu duzgunce dagitir takim arkadaslarina. Zaten fizikli biri yani ayakta kalabiliyor ikili mucadelerde.

Ancak hizli bir oyuncu degil, yani burada Pape Gueye icin agir dendi ben hala keske onu alsak diyordum, ondan bile agir olabilir Altimira. Bence Pape Gueye hatta daha iyi bir oyuncu ama bizimkiler almadi pahali diye.

Altimira oyle topu alip giden biri de degil anlayacaginiz ama defans onunde topu alir ve paslari ile oyun kurmaya calisir.

'Holding midfielder' deriz buna.

Teknik/top kontrolu iyi sayilir ve sakin bir oyuncu, kolay kolay panik yapmaz ve topu duzgunce dagitir takim arkadaslarina. Zaten fizikli biri yani ayakta kalabiliyor ikili mucadelerde.

Ancak hizli bir oyuncu degil, yani burada Pape Gueye icin agir dendi ben hala keske onu alsak diyordum, ondan bile agir olabilir Altimira. Bence Pape Gueye hatta daha iyi bir oyuncu ama bizimkiler almadi pahali diye. Oyle topu alip giden biri de degil anlayacaginiz ama defans onunde topu alip ve oyun kurmaya calisir paslari ile.

6Mira'yı net Lemina ile rotasyona sokabiliriz ama o çapta genç bir oyuncu. Yani Lemina yok 6Mira var eyvah dedirtmez (FM'ye göre konuşuyorum gerçekte izlemedim)

Hangi oyuncu teklif nasıl olduğuna bağlı olmakla birlikte eğer zorunlu satın alma ile teklifse bu zaten bonservisli alma gibi bir şeydir o yüzden eğer teklif istediğine yakınsa bu oyuncu olabilir. Bana kapattıkta bu haberler de öylesine yapılıyor gibi geliyor.

@Feramuz Kayalar hayırlı olsun diyebilir miyiz hem forma numarasıyla hem isim 10 numara oldu. :asd:
1770200000695.webp

Ancak hizli bir oyuncu degil, yani burada Pape Gueye icin agir dendi ben hala keske onu alsak diyordum, ondan bile agir olabilir Altimira. Bence Pape Gueye hatta daha iyi bir oyuncu ama bizimkiler almadi pahali diye.

Altimira oyle topu alip giden biri de degil anlayacaginiz ama defans onunde topu alir ve paslari ile oyun kurmaya calisir.

'Holding midfielder' deriz buna.
O zaman bu Vermeeeen mi nedir aynı tip adam bu. Ve bize lazım olan tiplemesine hiç uymuyor.

Geri
Üst Alt