Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 25.508
- 12.969
- 1.388
Bu altimirayı alıcaz bence seve seve alacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altimira tanimiuorum ama yükseldim![]()
rt+fav pls
Yok dogruymus ikiside3. Ligden almislar ilk sezon pek oynamamis sonraki 2 sezon rotasyonun degisilmezi olmus ..
Barca istedi muhabbeti de kolpa tamamen..Herif alt yapidayken 3. Lig takimina gitmis oradan 3 kulup degistirmis hala barcanin nasil geri alma opsiyonu olsun...Bu kariyerdeki bir adami Citynin isteme olasiligi da 0..
O kisimlar sanki taraftari gaza getirmek icin uydurukmus gibi
Bu sefer kendini astin Levent başkanım, toplantıda niye ses kaydı almışlarDuyum değil direkt bilgi KVKK olmasa Dursun'un ses kaydını atarım toplantıdan ama maalesef KVKK var.
Videolarını izleyince iyi gibi geldi Ama sen bir izle bakalimO ligi anlatıyorlar maçlarda dikkatini illaki çeker diye öyle yazıyor.
Bende az çok maç izlerim ama böyle isimde bir oyuncu olduğunu bugün ilk defa duydum.
Mesela geçen sene Betis-Chelsea Konferans final maçını izledim böyle bir adam hatırlamıyorum.
Sonra az önce baktım listeye geçen sene yedekmiş. Johnny Cardoso Atletico'ya transfer olunca yerine ilk 11'e bunu koymuşlar.
6 ay sonrada satmaya çalışıyorlar bana pek mantıklı gelmedi. Oyuncuyu tanımam etmem sadece sürece bakıp yorum yapıyorum.
BEN, İSTEDİĞİMİ REKLAM EDERİM İSTEDİĞİMİ REZİL EDERİM KOÇUM UZAReklam yasak
Dedim o toplantıda çok değerli bir arkadaşım var.Bu sefer kendini astin Levent başkanım, toplantıda niye ses kaydı almışlar![]()
Şu an uğraşıyoruz bakın ama olmadı diyecekler senaryosundayız gibi.Bizim baskımızla alacak gibiler
Feramuz gelip "siz kimsiniz" diyecek kesin.