Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 109 53,7%
  • Sol Stoper

Oy: 34 16,7%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 8 3,9%
  • 10 Numara

Oy: 52 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altimira baya ilaç olabilir orta saha'ya, lakin beni en çok heyecanlandıran Adam Nhaga.
Belki çoğu onu ancak yedek oyuncu olarak görebilir, ama sanki sürpriz bir gelişme olabilir gibi, forma yi kazanıp bırakmaması vs... hayırlısı

Nhaga, Lang ve Asprilla en heyecan verici transferler.

umarım yanılırım ama potansiyeli olsa dahi mevcut papaz kadro ile okan burukun herhangi bir genç oyuncuya sürpriz yapma şansı tanıyacağını sanmıyorum

Bizde para yok herhalde aklıma geliyordu ama sonra çok saçma diyordum bir sürü gelir var
Maaş bütçesi ve bonservisler belimizi büktü gelirlerde biraz makyajlı gibi yoksa kulak üzerine yatmazdılar
Para koyan kişi de yok 100 milyon bonservis ödendi 30 milyon maaş ödemesi 35 bankalar Birliği 170 milyon Euro ödeme yaptık yazdan beri 8.9 milyar TL harcandı

Bu çocuk ya çok şanssız yada kendine bakmıyor. Bu kadar sakatlığın başka bir açıklaması yok.

Okan bunu ırgat gibi kullandı o 1.5 yılda nasıl hiç sakatlanmadan oynadı gerçekten mucize gibi bir şey.

Allah yüzümüze bakmış. Zaten takımda kalması da acayip bir hikayeydi...

Üstelik 1 sene önce de aylarca sakattı... Nasıl o süreçte her maç oynamasına ve hayvan gibi yük taşımasına rağmen maç kaçırmadı inanılmaz...

NEYİN NE OLDUĞUNU NELERİN NE HANGI
PEtUxGFg8l6AooIY.jpg

BENİM GİZLİ GÜNDEMİM YOK

Betis Alvaro Fidalgo diye bir adam almış ama 28 yaşında Altimira'yı satmaları çok mantıklı gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt