Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.706
- 12.867
- 2.868
Tabiki olumsuz bitecek
bunun için entry girmeye gerek var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4.yıldızı taksınlar da 5 yıldız muhabbetinden kurtulalım CafomFb iyi 3 yerli alırsa işte o zmn malafatı avuçladığımızın resmidir
hüseyinle şükrü daha iyi yönetirdi kulübü şükrü transfer bizim işimiz derdiŞÜKRÜÜÜÜ
![]()
beklentiyi salakça o kadar fazla yükselttiler ki buendia gibi bi adam gelse bile şimdi taraftarın yarısı sallayacakBuendia gelsin en kötü
Caferinim daha iyi anlayabilmemiz için uygulamalı anlatım gelir miFb iyi 3 yerli alırsa işte o zmn malafatı avuçladığımızın resmidir
Caferinim daha iyi anlayabilmemiz için uygulamalı anlatım gelir mi![]()
Şu iş bilmezliğe çıldırmamak elde değil.
Hazirlik macinda skorun benim icin en ufak onemi yok.dün hocanın açıklamalarına katılsam da 1 nokta hariç
bizim için ölçü villereal değil rennes olmalı ki bir sonraki maça ona göre bir şeyler yapabilelim
rennes'i evimizde 2-0 falan yenmemiz lazım
yok rennes'i yenemezsek (iyi oyun + beraberlik de ok) eyvah eyvah
peki villereal maçı bizim için ölçütse -ki geç bi tarih bu
gittik o maçı da 0-3 falan kaybettik, o zaman nolcek? kaan'lar vs hemen şutlancak mı
bunu mu bekliyoruz
Bitik bir Boey, Okan Hocamın antrenmanlarıyla..al al al
alın laaaaa kim var kim yok alın
singoyu satın hemen
Hep söylüyoruz renktaşeskilere dönüş başlıyor sırada lang ve icardi var![]()
![]()
İcardi varken nasıl fırsat diye osimhen alındı, aynı şekilde osimhen varken de vlahovic filan çekeceksin.Abi siz ne olsun istiyonuz her mevkiye musiala ayarında u23 mü çekiceksiniz. Hep hazır adam alarak çark mı döner
Bir tane ucuz adam alalım ölmeyiz yanına da deniz gül alırsın.
Tutarsa parayı kırarsın tutmazsa rotasyonun iyi