Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    94
ŞÜKRÜÜÜÜ

Trending Troll GIF
hüseyinle şükrü daha iyi yönetirdi kulübü şükrü transfer bizim işimiz derdi :D :D

Buendia gelsin en kötü
beklentiyi salakça o kadar fazla yükselttiler ki buendia gibi bi adam gelse bile şimdi taraftarın yarısı sallayacak

halbuki etimiz ne budumuz ne ilk hedeflerden biri olmalıydı f/p olarak gsye uygun mis gibi adam işte

Tüm dünyanın bildiği ve pusuda beklediği isimlere talip olmak yerine transfer sezonu açılana kadar senin yıldız isimleri keşfetmen gerekiyor. Yönetim transfer dönemini, sadece vize ve finalde sınavlara çalışan üniversite öğrencisi gibi yönetiyor.

dün hocanın açıklamalarına katılsam da 1 nokta hariç

bizim için ölçü villereal değil rennes olmalı ki bir sonraki maça ona göre bir şeyler yapabilelim

rennes'i evimizde 2-0 falan yenmemiz lazım

yok rennes'i yenemezsek (iyi oyun + beraberlik de ok) eyvah eyvah

peki villereal maçı bizim için ölçütse -ki geç bi tarih bu

gittik o maçı da 0-3 falan kaybettik, o zaman nolcek? kaan'lar vs hemen şutlancak mı

bunu mu bekliyoruz
Hazirlik macinda skorun benim icin en ufak onemi yok.

Sahay cikardigin takim senin as 11 inin oyununu deniyor mu, denese de bir seyler yapabiliyor mu?

Hayir yapamiyor... Corba kadro dedigimiz olayin aynisini izliyoruz hazirlik kampinda. Bir ise yaramiyor.

Hocayi en elestirdigim olay bu 2 hatta 3 sezondur. 12 kisi mi oynayacagizdan alternarifli 22 kisi lazim banaya gelene kadar gecen zamana yazik. Bunu diyen adam ama "kazanmak lazim" diyerek asla sure de vermiyor.

Su an neredinden tutsan arguman olacak sey hrm yonetim hem takim uzerinde cok fazla.

Villareal maci Corum macindaki 11 in provasi olacak kesin.

Rennes de yenebilir bizi senin baglanti oyuncun olmadigi surece. Ic saha maci taraftar falan var, belki daha ciddiye alinir ama tepkiler cikacak bu maclarda.

Benim daha cok anlamadigim hazilrik maci oncesi yukleme idmani ama sezon icinde maclar arasi ekstra izinler falan filan. Duzgun bir grafik olusmuyor burda

Adam tek aday olarak girdiği seçimde, yeniden seçilmek için hiç kimseye minneti olmamasına rağmen belirlediği kişileri yönetmekten bile aciz. Bıkmadan usanmadan kapalı kapılar ardında herkese sportif a.ş'de yetki sözü verip her dönem klik yaratıyor. Hocanın oyuncu grubuyla papaz olmamak için transfer istememesi gibi bu da kendi belirlediği adamlara hükmetmekten tırsıyor.

Abi siz ne olsun istiyonuz her mevkiye musiala ayarında u23 mü çekiceksiniz. Hep hazır adam alarak çark mı döner

Bir tane ucuz adam alalım ölmeyiz yanına da deniz gül alırsın.
Tutarsa parayı kırarsın tutmazsa rotasyonun iyi
İcardi varken nasıl fırsat diye osimhen alındı, aynı şekilde osimhen varken de vlahovic filan çekeceksin.

Geri
Üst Alt