Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.249
- 2.901
- 2.088
Gecen seneki sakatlik ve bizim rehabilitasyon merkezi olmamiz transferi mumkun kiliyor.Kolpa dedektörlerim ötmeye başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen seneki sakatlik ve bizim rehabilitasyon merkezi olmamiz transferi mumkun kiliyor.Kolpa dedektörlerim ötmeye başladı
Fener leaoyu alamaz ahada görürsünüz Milan iktir eye çalışıyor fener cl bileti kesinleşmeden Leao oraya gitmez herifi tecevüzcü ile kıyaslıyorlarFener Leao’da umduğunu bulamamış. Dedim erken gittiler diye. Yarın Gormik bir çaksa Milan kucağımıza gelir
Aga bir sponsorlukları birer yıllık mı yapıyoruz? Bence daha sponsorlukların süresi dolmamıştır boş sponsorluk yoktur gibi geliyorHala forma sponsorluklarından ses seda yok. Asıl sıkıntı taraf o şu an. Ne zaman sponsorluklar ile ilgili bir haber gelir hemen ertesine transfer de gelir. O yüzden sponsorluk haberlerine bakmak lazım gibi geliyor bana.
Bu oneriye uyuyorum o halde buyrunBCT haberlerini paylaşmak henüz yasak değil ancak paylaşılmamasına yönelik öneri niteliğinde ricada bulunabilirim.
Forma sponsorluklarda TR göğüs ve sol kol dışında hiç biri yok şu an. Diğerlerinin hepsinin süresi bitti. Hazırlık maçlarında da baktığında diğer yerler hep boş şu an.Aga bir sponsorlukları birer yıllık mı yapıyoruz? Bence daha sponsorlukların süresi dolmamıştır boş sponsorluk yoktur gibi geliyor
Bedava teklifleri severiz, varim tabi.Musiala gelsin saclarini kaziticam. Ne diyorsun @Can Erden sen de var misin?
Yetiştirici miyiz biz ne münasebet?Yav bir taraftan diyorum bu Musiala transferi olmasa daha iyi sanki. Osimhen gibi olacak sonu. Adamın değeri 80-90 milyon euro seviyesinde. Bize gelip 3-4 yıl sıkıntı çektirmeyecek biri olmalı. 8 numaraya Reijnders gibi birini alırsak genç 10 numara daha çok işimizi görür.
Eleman zaten u23 kriterine uyuyor Yani o da bir gençYav bir taraftan diyorum bu Musiala transferi olmasa daha iyi sanki. Osimhen gibi olacak sonu. Adamın değeri 80-90 milyon euro seviyesinde. Bize gelip 3-4 yıl sıkıntı çektirmeyecek biri olmalı. 8 numaraya Reijnders gibi birini alırsak genç 10 numara daha çok işimizi görür.
Okan Buruk saçmalıkları.Yetiştirici miyiz biz ne münasebet?
Kerem demek istedğim o değil. Kiralık olayı sıkıntı. Hani gelmez ya olurda gelirse Bayern opsiyon koydurmaz. Yoksa kimse Musiala’ya hayır demez.Eleman zaten u23 kriterine uyuyor Yani o da bir genç