Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    98
1000059925.webp

Burhan sabitlemeyi devam ettiriyor mu

Hala forma sponsorluklarından ses seda yok. Asıl sıkıntı taraf o şu an. Ne zaman sponsorluklar ile ilgili bir haber gelir hemen ertesine transfer de gelir. O yüzden sponsorluk haberlerine bakmak lazım gibi geliyor bana.

Fener Leao’da umduğunu bulamamış. Dedim erken gittiler diye. Yarın Gormik bir çaksa Milan kucağımıza gelir
Fener leaoyu alamaz ahada görürsünüz Milan iktir eye çalışıyor fener cl bileti kesinleşmeden Leao oraya gitmez herifi tecevüzcü ile kıyaslıyorlar

ahmetcan kaplan nijemegen’den aldığı parayı burda da alır niye girmediğimizi asla anlamıyorum

Hala forma sponsorluklarından ses seda yok. Asıl sıkıntı taraf o şu an. Ne zaman sponsorluklar ile ilgili bir haber gelir hemen ertesine transfer de gelir. O yüzden sponsorluk haberlerine bakmak lazım gibi geliyor bana.
Aga bir sponsorlukları birer yıllık mı yapıyoruz? Bence daha sponsorlukların süresi dolmamıştır boş sponsorluk yoktur gibi geliyor

Aga bir sponsorlukları birer yıllık mı yapıyoruz? Bence daha sponsorlukların süresi dolmamıştır boş sponsorluk yoktur gibi geliyor
Forma sponsorluklarda TR göğüs ve sol kol dışında hiç biri yok şu an. Diğerlerinin hepsinin süresi bitti. Hazırlık maçlarında da baktığında diğer yerler hep boş şu an.

Burhan; senin kendi haberinin arkasında durmanda sakınca yok. Ama taraftar senin arkanda durmak için sıraya geçtiğinde senin açından büyük sıkıntı olacak.

Yav bir taraftan diyorum bu Musiala transferi olmasa daha iyi sanki. Osimhen gibi olacak sonu. Adamın değeri 80-90 milyon euro seviyesinde. Bize gelip 3-4 yıl sıkıntı çektirmeyecek biri olmalı. 8 numaraya Reijnders gibi birini alırsak genç 10 numara daha çok işimizi görür.

Yav bir taraftan diyorum bu Musiala transferi olmasa daha iyi sanki. Osimhen gibi olacak sonu. Adamın değeri 80-90 milyon euro seviyesinde. Bize gelip 3-4 yıl sıkıntı çektirmeyecek biri olmalı. 8 numaraya Reijnders gibi birini alırsak genç 10 numara daha çok işimizi görür.
Yetiştirici miyiz biz ne münasebet?

Eleman zaten u23 kriterine uyuyor Yani o da bir genç

Geri
Üst Alt