Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    102
haluk haber alamadığı için yönetime dümdüz gitmiş transfer yapamalarından vurmuş yönetimi.Ben artık sadece yönetime değil haluka da güvenmiyorum

Leao’ya o kadar para vermek ne kadar doğru bilemedim. Fener alsın da istemem.

Ortasaha değişmeli. Özellikle kimsenin burun kıvıramayacağı bir 10 numara şart. Can Uzun falan filan boş iş. Net bir 10 numara getireceksin yoksa lig gider.

Sara’yı 3e 5e bakma gönder. Bir maç iyi 3 maç kötü bir orta saha olmaz. Adam gibi bir orta saha şart.

Barış Alper ŞL maçlarında iyi, ligde kötü. Dar alanda becerisi düşük. O zaman bu ihtiyacı karşılayacak sol kanat şart.

Apo’nun artık suyunu çıkardınız yeter. Her sene 45-50 maç oynuyor. Bir sol stoper alın bir zahmet.

Yedek santrafor zaten söylemiyorum.

En az 4 ilk 11 seviyesinde oyuncu lazım. Alabilirler mi ? Bilmiyorum. Alamazlarsa işimiz zor.

que-es-eso.gif

Gündemin bizi getirdiği hal

sosyal medyada leao'yu yazıp barış'ı kadrodan kesiyorlar ama leao bize gelse sane kesilir 11'den. barış sağa geçer

Barış ile sezona başlanmaz Sara ile başlanmaz Abdülkerim ile başlanmaz artık bu üçünün de maksimum yedekte olması lazım.

yau bu dursun zamanında icraya vermedi mi kulübü
para-zit gibi çöktüler tepemize

maça falan da gitmeyin

batan gemide durulduğu nerde görülmüş

salıyoruz futbolu buyrun

Bu arada fb'den çekiniyoruz ama İsmail Kartal faktörünü unutmamak lazım

En önemli kozlarımızdan birisi o
İsmail faktörü diyoruz da o adama bile öyle ya da böyle 99 puan toplatıldı. Daha iş bitirici hücum hatları olacak gibi görünüyor. İsmail kukla gibi takılsa bile kadrolarına ciddi güç katıyorlar. Saçmalamadan nokta atışlarla bitirmemiz gerekiyor şu transfer dönemini

Geri
Üst Alt