Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    96
Yahu transfer gelecek, müsterih olun

Gecikti mi gecikti, her sene gecikiyor zaten, umarız doğru isim gelir on numaraya da çehre değişir.

Zaten deve dişi gibi isimlerimiz var

Osi
Sane
Barış
Lucas
Uğurcan
Davi

Bunlara Lesley eklemlendi 11'e genç ve hırslı bir genç belli ki.
Lesley coktan cop ilan edildi. Simdiden opsiyonu devreye girmesin az oynatin diyorlar. Daha 1 resmi macta bile gormeden bunlar deniyor bir de.

Oynatmaya calıstıgın oyuna asla ama asla uymayacak Ugochukwu gibi birini getirecegine ve U23 kontenjanini bosa harcayacagina, tum Avrupa Rus oyuncu almaya cekinirken Kislyak + Batrakov getirecektin. Ugochukwu'ya koydurdugun opsiyonla oyle ya da boyle isini bilen bir 6 numara alabilirdin. Nhaga'yi kiraya yollardin. 2 tane deli gibi potansiyelli tas gibi U23 opsiyonun olmustu. Suan 3 U23 oyuncusu da hic bir derde deva olacak gibi durmuyor. Bosa harciyoruz.

Oynatmaya calıstıgın oyuna asla ama asla uymayacak Ugochukwu gibi birini getirecegine ve U23 kontenjanini bosa harcayacagina, tum Avrupa Rus oyuncu almaya cekinirken Kislyak + Batrakov getirecektin. Ugochukwu'ya koydurdugun opsiyonla oyle ya da boyle isini bilen bir 6 numara alabilirdin. Nhaga'yi kiraya yollardin. 2 tane deli gibi potansiyelli tas gibi U23 opsiyonun olmustu. Suan 3 U23 oyuncusu da hic bir derde deva olacak gibi durmuyor. Bosa harciyoruz.
Bu done neye göre ki, Lesley topun geri kazanılmasında, boy ve fiziksel avantajıyla gayet ihtiyaç olan bir profil idi.

Bu kadro iflah olmaz yabancı sayısı defansa çok fazla harcanmış vaziyette homojen dağılım yok
Iki Sag bek Bir Stoper bir sol bek 4 yabancı hakkı savunmaya harcanmaz

Orta sahada Lemina Toreira Sara üç yabancı
Ilerde iki yabancı var Osimhen Sane
Savunmadaki iki sağ bekten biri solbek filan bunlar u 23 olmali one Adam almak gerekiyor
Ama zaman kalmadı

Lesley'i daha tam çözemedik ama bence faydalı olacak özellikle ligde fiziksel üstünlüğünü kullanacaktır deplasman maçları için kilit bir oyuncu olabilir

Bct nin musiala haberiyle birlikte kayisi kopardim. Bu herife bu kadar inanilmasi felan cok üzücüydu o an. Neyse ben bombok bir sezon yasayacagimiza mental olarak kendimi hazirladim. Genel anlamda keyifli bir 4 seneydi. Simdi aci cekme zamani belli ki ben hazirim

Musiala ben GS'ye gidecem diye tutturmadığı sürece Bayern bırakmaz Sane şakayla karışık Alo Musiala ben Sane abin geliyor musun Cimboma diye sormalıdır sokacaksın aklına başka yolu yok

40 milyon + kolay bonuslarla çözülür bu iş Leao 10-12 alır

Geri
Üst Alt