Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.498
- 91.561
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence yeterli olur bir de çok iyi 10 numara alıp, sol stoperi yedeklesek yeterli.Bizimkiler Leao'yu hem sol kanat hem de Osimhenin yedeği olarak düsünüyodur bu arada. Eğer alabilirsek Leao'yu, forvete türk alıp kapatırlar Bertuğ gibi.
Bahsettiklerine göre Leao paradan ziyade doğrudan CL biletli Galatasaray'ı tercih ediyorum demiş ama İtalyan medyasına zırnık güven olmaz. Adamlar kulüpler, oyuncu ve menajerler daha çok kazansın diye ortalığı birbirine katıyor yıllardır. İtalyan takımları medyayı çok iyi kullanıyor transferlerde. Bizim sözde gazeteciler de 10 kuruşluk adama 3-5 kuruş değer biçip taraftarın önüne atıyor transfer dönemleri.Fener onde buraya gore
2 m maasi cozerler, milan para istiyor sonucta zorunlu opsiyona daha yakin olurlar
Bunda hem Leao'nun çok fazla dillendirilip değersizleştirilmesi ve başka doğru düzgün talibinin olmaması etkili, hem de bizim Leao'yu alabileceğimize kimsenin inancının olmaması etkili. Olur da bu transfer gerçekleşirse yeni konu açtırtır tek başına, böyle kimsenin umursamadığına bakmaYanlız 2 sene evvel deselerdi Leao gelecek forum şuana kadar çökerdi. Şimdi tık yok. Yanlız Leao daha 27 yaşında Milan gibi toksik bir takımda oynuyor. Bize gelirse burda uçuşa geçer.

Buda ihtimal aynısının tam tersi bizim içinde geçerliİtalyan muhabirler fener fiyat yükseltsin diye yoğun uğraş içerisinde. Kesinlikte blöf yapıyorlar ben leoyla görüştüğümüzu bile düşünmüyorum.
Ucak kalktı demek
Bis niye transfer yapamiyozzzz
Kimse dursunun alabilecegine inanmiyor çünkü.Yanlız 2 sene evvel deselerdi Leao gelecek forum şuana kadar çökerdi. Şimdi tık yok. Yanlız Leao daha 27 yaşında Milan gibi toksik bir takımda oynuyor. Bize gelirse burda uçuşa geçer.
Umulmadık dünyanın profesyonel bariyerlerine çarpıyoruz gibi görünmekteBis niye transfer yapamiyozzzz
Uçak radardan kayboldu
Umulmadık dünyanın profesyonel bariyerlerine çarpıyoruz gibi görünmekte
Adamlar İtalya'ya özel uçak yolladı sırf leao transferini bitirebilmek için adamlar masada istediğini alabilmek için bizi koz kullanıyorlar işte bunu görmek ve anlamak için kâhin olmaya gerek yokBuda ihtimal aynısının tam tersi bizim içinde geçerli
Anlatmaya gerek yok müthiş bir oyuncu. Tabii herkeste olduğu gibi defoları mevcut, ama artısı eksisinden çok daha fazladır. Transferi olur olmaz bilmiyorum.Bunda hem Leao'nun çok fazla dillendirilip değersizleştirilmesi ve başka doğru düzgün talibinin olmaması etkili, hem de bizim Leao'yu alabileceğimize kimsenin inancının olmaması etkili. Olur da bu transfer gerçekleşirse yeni konu açtırtır tek başına, böyle kimsenin umursamadığına bakma![]()
Foto gelir mi Melihim, hepimiz görmek isteriz uçağını aman uçağıUcak kalktı demek