- 12 Haziran 2013
- 9.919
- 6.004
- 1.843
Böyle gündemler sonunda leao fenere gider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman diyim Kemalim en son kalktı demiştinUçak radardan kayboldu
Dursun Özbek’in böyle bir oyuncudan haberi var mıdır.? Emin değilim.Kimse dursunun alabilecegine inanmiyor çünkü.
Oyle tabi yav, bizden beterler ama kendi liglerindeki oyuncular icin fazlasiyla bulandiriyorlar medyayi.Bahsettiklerine göre Leao paradan ziyade doğrudan CL biletli Galatasaray'ı tercih ediyorum demiş ama İtalyan medyasına zırnık güven olmaz. Adamlar kulüpler, oyuncu ve menajerler daha çok kazansın diye ortalığı birbirine katıyor yıllardır. İtalyan takımları medyayı çok iyi kullanıyor transferlerde. Bizim sözde gazeteciler de 10 kuruşluk adama 3-5 kuruş değer biçip taraftarın önüne atıyor transfer dönemleri.
Kamp bitiyor zaten dönüşü de özel uçakla yapmasınlar bi zahmetUçak Avusturya’ya gidiyor gibi kampa gidiyordur
Ferhatım Leaoyu almaya gitmiyorlarsa kimi almaya gidiyor bu uçakUçak Avusturya’ya gidiyor gibi kampa gidiyordur
Hazırlık maçlarına bakarsak çoğunun yürüyerek dönmesi şart VolkanımKamp bitiyor zaten dönüşü de özel uçakla yapmasınlar bi zahmet
Kavukcu dolanir iste, gundem.olsun diye o da milanoya gider misal.(Divanda olmayacaksa bugun, kamptaysa hala tabi)Ferhatım Leaoyu almaya gitmiyorlarsa kimi almaya gidiyor bu uçak![]()
Tam bir soccaroo olur haKavuncu yanlislikla Avustralya ya da gitmiş olabilir
Pilotluk da mı yapıyor Kemalim Top Gun ımKavuncu yanlislikla Avustralya ya da gitmiş olabilir
Top gunPilotluk da mı yapıyor Kemalim Top Gun ım![]()
![]()
https://globe.adsbexchange.com/?icao=4bce0cKimin uçağı nereye gidiyor?
Burhan yerine a spordaki Kerem i alalım. Halı sahada çok iyi...osimhenileri hatta bak bee
leao burhancan sane