Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Dursunu her sene para harcamaya ikna etme işi ne yormuştur ya adamlari da

Bahsettiklerine göre Leao paradan ziyade doğrudan CL biletli Galatasaray'ı tercih ediyorum demiş ama İtalyan medyasına zırnık güven olmaz. Adamlar kulüpler, oyuncu ve menajerler daha çok kazansın diye ortalığı birbirine katıyor yıllardır. İtalyan takımları medyayı çok iyi kullanıyor transferlerde. Bizim sözde gazeteciler de 10 kuruşluk adama 3-5 kuruş değer biçip taraftarın önüne atıyor transfer dönemleri.
Oyle tabi yav, bizden beterler ama kendi liglerindeki oyuncular icin fazlasiyla bulandiriyorlar medyayi.

Daha uzun surer leao olayo, adamin acelesi yok. Bana gore kafada biraz fazla rahat bir profil gibi geliyor , yetenegine ihanet edermiscesine yani. Ama daha bekler kesin son ana kadar epl falan cikar mi bir sey diye

Longo iyi bir gazeteci mi bilmiyorum ama Leao bize lazım olan bir adam. Karşı çıkanları anlamak ile birlikte herkesin düzgün, beyefendi ve çok iyi sporcu olduğu takımlarda ruh olmaz. Biraz kırık adam lazım.
Leao genç ve street ball akımının iyilerinden. Takımda bulunması ciddi güç katar.

Kimin uçağı nereye gidiyor?

Bugün fener maçı da var bir transfer umudum var ama bu küçük bir umut

Geri
Üst Alt