Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    130
Kutlu Akpınar: "Galatasaray’da hareketlilik ve temaslar olsa da transferin Villareal maçından (8 Ağustos) sonra tamamlanmasını bekliyorum."
1000059952.webp

Transferi 8 agustos ta mi kapatiyoruz yani

Milletle pazarlik yapmak icin sure gecirip indirim yapmasini bekleyen yonetim , transfer donemi kapanacagina yakin panik olup ederinden fazlaya bir iki kisi alacagina o kadar eminim ki.

Bazen daha vizyonlu olmak için vizyonsuz olan sürecin komple çöküp sıfırlanması gerekir.

Bu sene sıfırlanma süreci olmalı sonrasında dinlenmiş bir Erden Timur görevin başına geçmeli.

Barış Sane Leao
Osimhen

Yunus Sara Can
Tel

Şöyle bir rotasyon isteriz

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rennes ve Villareal maclarindan önce ortalik alev alir, su futbolcu bitmek üzere bu futbolcu an meselesi diye.
Sonra maclar biter gelen giden olmaz.

Bu senaryoyu daha önce defalarca izledik.

Günay'ın gitmesi lazım ama Jankat'ın oynayacağı bir yere kiralanması için Günay kalsın diyorum.

Jankat'ın mutlaka kiralanması lazım. 1 sezon daha iyi oynarsa Uğurcan ile rotasyona sokup kaleyi teslim edebiliriz 2 yıla.

Tabii bunların hepsi bir planlama bizde de öyle bir şey olmadığı için boşuna hayal kuruyoruz.

Ilkay Bu konu hakkında iki gün önce Almanya da açıklama yaptı. Şampiyonlar liginde oynamak istiyorum Galatasaray da çok mutluyum ama ileride Nürnberg için farklı fonksiyonlar olabilir gibisinden. Yanlış çeviri olmuş bu haberde. Ayrılması söz konusu değil
Keske ayrilik söz konusu olsa

Taraftarin gözu kör olsun, hala indiremedi dursun denen haini

Geri
Üst Alt