- 18 Mayıs 2011
- 53.329
- 57.278
- 4.613
Kutlu Akpınar: "Galatasaray’da hareketlilik ve temaslar olsa da transferin Villareal maçından (8 Ağustos) sonra tamamlanmasını bekliyorum."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel hem Rennes hem Villareal maçlarında sağlam tepki olacak.Kutlu Akpınar: "Galatasaray’da hareketlilik ve temaslar olsa da transferin Villareal maçından (8 Ağustos) sonra tamamlanmasını bekliyorum."
Bi erden abi vardı sessiz sedasız işini bitiren ondan sonra kim geldiyse PR derdine düştü kampa gidiyordu kavukçuDoğru davul zurna ekibi lazım bizim capsizlara
Kutlu Akpınar: "Galatasaray’da hareketlilik ve temaslar olsa da transferin Villareal maçından (8 Ağustos) sonra tamamlanmasını bekliyorum."
Yapmayın ya.. değerini bence yeni anlıyoruz... kaç kez kampta boncuk boncuk terleterek açıklama yaptırdılar adama...Bi erden abi vardı sessiz sedasız işini bitiren ondan sonra kim geldiyse PR derdine düştü kampa gidiyordu kavukçu
O maçlara gidecek taraftar profilinin tepki göstereceğini sanmıyorumGüzel hem Rennes hem Villareal maçlarında sağlam tepki olacak.
Armando dan ziyade berat fırsat bulacak gibiJankat ve armando kadroda kalmalı bence şans bulurlar bu sezon
Keske ayrilik söz konusu olsaIlkay Bu konu hakkında iki gün önce Almanya da açıklama yaptı. Şampiyonlar liginde oynamak istiyorum Galatasaray da çok mutluyum ama ileride Nürnberg için farklı fonksiyonlar olabilir gibisinden. Yanlış çeviri olmuş bu haberde. Ayrılması söz konusu değil