- 18 Mayıs 2011
- 22.504
- 12.195
- 1.873
O zaman İstanbul'a dönecektir arkadaşKavukcu zaten kampta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman İstanbul'a dönecektir arkadaşKavukcu zaten kampta
Patlamasina patlar da neremizde patlar orasi belli degil renktas.Bugün en az 3-4 transfer bombası patlar gibi görünüyor.
armutlu bomba gibi elimizde patlamasın rdaşBugün en az 3-4 transfer bombası patlar gibi görünüyor.
Gözünü seveyim abi Günay, Uğurcan geldikten sonra kaç maça çıktı?Kardeşim sakatlık Var Ceza var bu arada oynanacak maçlarda Günay'ın Kalede olması çok büyük bir risk taşıyor ben bu riski pek göze alamıyorum Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene gördük
Vallahi o konuda haklısın hücum hattının merkezinde olacak forvet ile orta sahayla kanatlarla birbirine iyi tanıması için süreç gerekecek Kim ne yapıyor nasıl koşu atıyor nereye pas istiyor Aynı şekilde kendisi Nasıl pas istiyor Bu organizasyonu sağlamak için de bir süre lazım10 numara gelecek ,takıma katılacak ,kaynasacak .Başkanımizin bundan haberi varmı acaba???
Bakim yapilmadimi çime? Berbat durumda gene!
Kampa-Linz'eBu ucak münihemi gidiyor
Ben de işte tam o Monaco maçından sonra günay'la ilgili net kararını verdimGözünü seveyim abi Günay, Uğurcan geldikten sonra kaç maça çıktı?
Monaco maçına sakatlık sonrası girdi onun dışında kayda değer hiçbir maçta forma giymedi diye hatırlıyorum.
Bu arada Okan'ın CL'de Uğurcan'ın yedeği olarak Jankat'ı kullanacağını düşünmeniz de çok hayalperest bir yaklaşım.
Sonuçta genç oyunculara verdiği dakikalar ortalarda. Ayrıca Jankat CL maçına çıkıp bir hata yapsa içinden geçerler çocuğun kariyeri başlamadan biter.
O yüzden oynayacağı bir yerde 2 sezon daha kiralanıp iyice maç pratiği yapması lazım. Sonrasında 1 yıl rotasyona sokarsın ve hala iyiyse kaleyi teslim edersin.
Tabii dediğim gibi bunlar planlama bizde de öyle şeyler yok her şey günübirlik anlık gelişmelere göre ilerliyor.
Evet.Bu ucak münihemi gidiyor
Vallahi ben musiala kiralık ve can transferine razıyımMevcut senaryoda alabileceğimiz maximum adamlar Leao-Can Uzun gibi duruyor o senaryoda bile takımın asıl gediğini(hücum aklı) gideremiyoruz
Sakatlanmaz, öyle keyif vermez ama işini görür. Ispanak yemegi gibi adam. Faydalı, karnını doyurur ama keyif almazsın.Julian Brandt şuan tek gelebilecek oyuncu.Neyi bekliyorlar anlam veremiyorum.
Aynen katılıyorum ve tukaka yapilsada bu dediğini yapacak en uygun oyuncu Julian Brandt diyorum ve bize gerçekten çok şey katacağını Mertens etkisi yaratacağına inanıyorum.Simdiye 100 defa getirmişlerdi.Neyi bekliyorlar.Daima imkansızı arıyorlar.Vallahi o konuda haklısın hücum hattının merkezinde olacak forvet ile orta sahayla kanatlarla birbirine iyi tanıması için süreç gerekecek Kim ne yapıyor nasıl koşu atıyor nereye pas istiyor Aynı şekilde kendisi Nasıl pas istiyor Bu organizasyonu sağlamak için de bir süre lazım