Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    135
Bu videoyu yeni gördüm. İyice sinirlendim. Neyin artistliği bu hocam?

1000059970.webp

Umarım kazıklanmadan bu transfer dönemini hayırlısıyla kapatırız.

@Alieren Uzar ne diyorsun bu duruma? Dursun için Fb'nin yaptığı/yapacağı transferlere göre harekete geçer, rakibine göre transferler yapar demiştin. Bugün cevabı kendi vermiş. Herhalde demek istediğimi anlamışsındır.

Başkanı çok gergin gördüm, şikeci aziz maalesef bizim başkanı mental anlamda da ekonomik anlamda da kündeye getirdi gibi duruyor

@Alieren Uzar ne diyorsun bu duruma? Dursun için Fb'nin yaptığı/yapacağı transferlere göre harekete geçer, rakibine göre transferler yapar demiştin. Bugün cevabı kendi vermiş. Herhalde demek istediğimi anlamışsındır.

bunu gordugum iyi oldu
bakin bu video cok onemli hatta dursun icin donum tasi
bunu liseliler affetmez, dursunu dusurmek icin geregi yapilir
galatasaray tarihinde boyle posta koyan bir baskan yok ben hatirlamiyorum cok buyuk bir olay bu
vahim bir hata
dursunun goru cok kalkmis ama indirmesini bilirler

Kazıklanalım arkadaş niye kazıklanmıyoruz? Taraftar her halükarda kazıklanmıyor mu? Bir formaya 6500 tl ver diyorlar veriyoruz. Kombineye 50-60 istiyorlar veriyoruz. Store'dan onu bunu al diyorlar alıyoruz. Maçlar kapalı gişe. Bize gelince çok pahalıymış diyor muyuz? Paşa gibi paraları bastırıyoruz. Madem öyle onlar da paraya kıyacak gerekeni yapacak.

Stoper asla kabul etmediğim için sadece sagbek için konuştum anlamışsındır.Senin bir performans analizi yapabilmen için 20 maç ustuste gorebilmen lazım .Bu sene bunu verebileceğine inaniyormusun.Denge sorunu su ileri cikislardan sonra dönüşlerde iri cussesini bir sağ bek gibi kullanamayip manevrasinda sıkıntılar var.En azından izledigimiz maçlarda bu izlenimi aldık.Tekrar söylüyorum 20 maç oynamaliki üzerine konusabilelim.Sallaiden formayı kapabilirse.Sevgili Ulaş Sagbek diyorum başka mevki değil.
Yahu millet anlatıyorda eyvallah singonın eksikleri varda..Sallai nasıl iyi bek oluyor onu anlamıyorum.Sürekli kademe hatası yapan olmayacak garip garip fauller yaparak oyunu baltalayanda sallai..Ofansif yöndende öyle olnası gereken seviyede değil.
İstikrarlı sakatlanmıyor falan..Gerçekten karakter olarak sahada her zaman elinden geleni yapan adam ona lafım yok.Ama bizde ancak sağ bek alternatffi olur..

Ama başımızdakiler becerksizlikte öyle çığır açtılar ki daha buralara gelemiyoruz.
Daha durun sol bek mevkisindede patlayabiliriz.Jakops falan kronikleşirse oradada patlarız.
Ama çok daha öncelikli eksikler olduğu için doğal olarak tabiki bu adamlarla devam edeceğiz.

İşte bu yüzden bu tarz sıkıntıları en az indirmek işin orta saha,kanatlar falan eksiksiz bir kadro kurmalıyız.Kuralım ki atıyorum jakops sakatlandığında buradan gelecek sıkıntıyı en aza indirelim.Fazla etkilemesin..

Ama nerede bunu düşünecek çap başımızdakilerde.

Geri
Üst Alt