Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Hocam sen tamamiyle yanlış anlamışsın olayı.Başlayalım;
Sen teknik direktörsün ,elinde 2 adet sağ bek var :1.si pahalı fakat iki maçı biraraya getiremeyen bir oyuncu .2.si kalibresi oranında süreklilik arzediyor.Ne istersen yapıyor yat diyorsun yatıyor kalk diyorsun kalkıyor.Diğerine yat diyorsun yatıyor kalk diyorsun kalkamıyor.
Soru gelsin:Sen hangisini tercih edersin. Gönül ister ki sağ bekimiz Hakimi olsun ama eldekiler bunlar.Dürüstçe cevap verirmisin.Olay bu.
mevcut durumda Sakatlık sorunu olmayan singoyu bin kere sallaiye tercih ederim.Bende diyorum ki singo oyun kurmada sıkıntı tamamda sallaininde o bölgede iyi bir oyun kurucu olduğunu düşünmüyorum..
Orta sahalar vasat kanatlar top kaybı makinası olunca beklerden çokşey istiyoruz.oyun kuracak adamlar orta saha,topu taşıyacak adamlar kanatlar.
Adam gibi orta saha rotasyonu ve kanat rotasyonu kur.
Koy sağlıklı bir singoyu sağ beke bak keyfine.
Ayrıca jakopsunda teknik özelliklere bakınca singodan farkı yok..Bana kalsa sol beke daha teknik ofansif bir bek sağ bektede singo olmalı.hem zaman zaman üçlü gibi beklersin geride singoda biçilmiş kaftan olur..Ama öyle eksikler varki doğal olarak daha buralara falan gelemiyoruz.
İşin özü singodakii en büyük problem sakatlık durumu.Yoksa sağbekte çok rahat oynar.

Ben Sava paşaya inanırım arkadaş @Nedim V. Duran
1000054266.webp

mevcut durumda Sakatlık sorunu olmayan singoyu bin kere sallaiye tercih ederim.Bende diyorum ki singo oyun kurmada sıkıntı tamamda sallaininde o bölgede iyi bir oyun kurucu olduğunu düşünmüyorum..
Orta sahalar vasat kanatlar top kaybı makinası olunca beklerden çokşey istiyoruz.oyun kuracak adamlar orta saha,topu taşıyacak adamlar kanatlar.
Ayrıca jakopsunda teknik özelliklere bakınca singodan farkı yok..Bana kalsa sol beke daha teknik ofansif bir bek sağ bektede singo olmalı.hem zaman zaman üçlü gibi beklersin geride singoda biçilmiş kaftan olur..Ama öyle eksikler varki doğal olarak daha buralara falan gelemiyoruz.
İşin özü singodakii en büyük problem sakatlık durumu.Yoksa sağbekte çok rahat oynar.
Singo’da sakatlık problemi olduğu çok açık bence, hiç güven vermiyor. Attığı her daparı taraftar yüreği ağzında izliyor

Teoride hemfikirizde senin anlamak istemediğin husus Sağlıklı bir Singoyu kaç maç bulabileceksin?Bunun garantisi varmı? Okadar akrobasi yapıyor ki ertesi maç olabilme oranı okadar düşük ki.Zaten bu nedenle Sallai ön plana çıkıyor.Çocuğun en büyük artısı süreklilik arzetmesi.Benim hatırladığım bir defa kırmızı gördü oturdu bir hafta .birde çok kötü çarpışmadan sakatlandı .Tüm sezon bu 2-3 hafta toplamda.Singo tüm sezon kaç maç oynayabildi??? Oynamadığı için T.Direktörde artık şans vermek içinden gelmiyor süreklilik yok.
Diğer söylediklerinde zaten hemfikir olduğumuzu biliyorsun.

ya biliyorum dursun başımızdayken yusuf sarı gelse öpüp başıma koyarım ama cidden leao transferine totalde 70-80 milyon euro para gömmek çok çok büyük enayilik olacak gibi geliyor
Isimsiz genç haricinde kimi alsan aşağı yukarı aynı parayı vereceksin.

Benim anlamadığım bir durum var, Şimdi bizde kanatta Leroy Sane - Barış Alper - Yunus hatta ek olarak Sallai 'de bulunmakta çok zorda Eren ve Jakobs'da bir şekil görev alabiliyor iyisini kötüsünü tartışmıyorum şuan. Leao durumu oluşursa Sane -Barış'tan biri yolcu mu demek oluyor? yoksa Sane'yi forvet arkasına mı çekecek demek oluyor? zaten ortaya yakın dikine forvet arkası koşularda daha etkili oluyor sağında solunda pas istasyonu olursa. Peki bu denklemlerde bize lazım olan Havertz- Odegard- uçuyorum Musiala gibi adamlark ve özellikle press futboluna yardımcı olabilecek forvet arkası 10 numara lazım Leao transferi sırf baskı için mi yapılıyor?

İvir zivir hesaplara inanmayin biz teklif yapmis olsak italyan medyasi hemen dusersi haberi cunku hemen dunyaca unlu habercilerine servis ediyorlar.O da taraftar tarafindan baski yapiyor.

Benim anlamadığım bir durum var, Şimdi bizde kanatta Leroy Sane - Barış Alper - Yunus hatta ek olarak Sallai 'de bulunmakta çok zorda Eren ve Jakobs'da bir şekil görev alabiliyor iyisini kötüsünü tartışmıyorum şuan. Leao durumu oluşursa Sane -Barış'tan biri yolcu mu demek oluyor? yoksa Sane'yi forvet arkasına mı çekecek demek oluyor? zaten ortaya yakın dikine forvet arkası koşularda daha etkili oluyor sağında solunda pas istasyonu olursa. Peki bu denklemlerde bize lazım olan Havertz- Odegard- uçuyorum Musiala gibi adamlarken ve özellikle press futboluna yardımcı olabilecek forvet arkası 10 numara lazımken Leao transferi sırf baskı için mi yapılıyor?
Son 3 yazdığın kesinlikle olmamalı. Onlardan kanat filan olmaz

Son 3 yazdığın kesinlikle olmamalı. Onlardan kanat filan olmaz
Ben kanat var yok, oynar oynamaz demiyorum ki, yani iyisini kötüsünden bahsetmiyorum. bize en öncelikli 8 ve 10 no lazım. Hatta potansiyel olarak 6 numara da lazım solstoper de lazım hatta solstoper 2 senedir lazım :asd:

Benim anlamadığım bir durum var, Şimdi bizde kanatta Leroy Sane - Barış Alper - Yunus hatta ek olarak Sallai 'de bulunmakta çok zorda Eren ve Jakobs'da bir şekil görev alabiliyor iyisini kötüsünü tartışmıyorum şuan. Leao durumu oluşursa Sane -Barış'tan biri yolcu mu demek oluyor? yoksa Sane'yi forvet arkasına mı çekecek demek oluyor? zaten ortaya yakın dikine forvet arkası koşularda daha etkili oluyor sağında solunda pas istasyonu olursa. Peki bu denklemlerde bize lazım olan Havertz- Odegard- uçuyorum Musiala gibi adamlarken ve özellikle press futboluna yardımcı olabilecek forvet arkası 10 numara lazımken Leao transferi sırf baskı için mi yapılıyor?
Neden herkesi 50 mac oynamak zorunda diye dusunuyoruz? Artik ilk 11 diye bir kavram yok. Rotasyon cok onemli. Kadroda bir adami cikardin mi yerine gelen adamin oyunu degistirmemesi ve dusurmemesi lazim. Leao gayet iyi olur ama bu ayni zamanda 10 numarayi duzgun bir adamla doldurursak olur. Gerekirse Sane, Baris, Leao yedek kalacak. Zaten bu sekilde adamlarin yedekte olacak ki hamle gucun olsun. Gecen sene ne maclar yasadik, yedekten girip oyunu degistirecek bir adamimiz yoktu.

Geri
Üst Alt