Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.280
- 2.917
- 2.088
Yat uyu. Birsey cikmaz.nöbetteyim cidden uyku yok bu gece başka haber çıkar mı? yarına belli olur mu sizce?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yat uyu. Birsey cikmaz.nöbetteyim cidden uyku yok bu gece başka haber çıkar mı? yarına belli olur mu sizce?
bekliyorum az dahaYat uyu. Birsey cikmaz.
twitter a göre yüzde 80 bizde fenere yakın olsa havalar uçarlardı zaten twitlerdeBu leao kesin bizde mi sizce? Ben bizim yönetime guvenmiyorum çok
R yapıyorlar zatentwitter a göre yüzde 80 bizde fenere yakın olsa havalar uçarlardı zaten twitlerde
Alamiyorlar. Olay bu. Bu herifler yeteneksiz. Anca dususte olan, isteyeni olmayan adamlari alabiliyorlar. Caplari bu. Herhangi bir top 5 ligden bir takimin istedigi oyuncuyu alamiyoruz.Leao bahsedilen paraları verileceği bir oyuncu değil. Koşu, mücadele vb. gibi istatistikleri her sene düşen bir oyuncu. Bizim o bütçeleri vereceksek bu isim 10 no olmalı. Kanata Leao katkısı verecek daha uygun maliyetli isim alınabilir. Kevin, Godts vb. isimler bulunabilir toplam maliyetleri çok daha uygun olacak. Leao gibi bir oyuncuya 10 milyon maaş ve 50 milyon bonservis bağlamak iyi transfer yapmak değildir.
Hocam daha geçen 2 sene önce AL kupası alıp ucl ve konferans finalleri yaptılar..Bir tek geçen sene dip yaptılar
Polyanna tarafım Reijnders, Can Uzun, u23 kanat, u23 santrafor diyor. Sara gitmesine gerek kalmıyor bu durumda yabancı sınırı için. Daha çeşitli ve duruma göre 3 orta saha duruma göre 2 orta saha ve on(forvet özellikli) oynayabilir hale gelir kadro bu durumda. Ha olabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama bu senaryo olsun isterdim.Yok yav ortamdan gördüğüm izlenim o.
Hakanım eli kulağında diyorlar@Umut Işık leao geliyor mu hocam
Sane konusunda katılıyorum.Leao ve encico denkleminde doğru.Okan hocanın Sane'den çok memnun olduğunu sanmıyorum. Ş.Ligi'nde sahaya atmadığı maçların olması, devrede oyundan alması vs. bariz göstergesi bu durumun. Bu yüzden üst düzey kanat transferine kesinlikle hayır demem. Kaldı ki Sane'den memnun dahi olsak 3 tane üst düzey kanatın takımda olması elzem bana göre.
Leao'ya yönelmemizi sağlayan diğer husus da şu an markette gamechanger profilinin yokluğu. Tamam, 10 numara alalım da gelip işin rengini kendi başına çevirebilir dediğiniz kaç o numara var ki takımların satış listelerinde? B.Diaz diyoruz da o bile net 10 numara değil, satılacağı da kesin değil. Günün sonu Brandt'a gidiyor.
Kısacası ya Leao gibi üstü düzey bir fırsat önümüze gelmişken değerlendireceğiz ya da risk alıp büyük bir 10 numara fırsatının önümüze düşmesini bekleyeceğiz. 2. senaryoda avuç yalama ihtimalimiz az değil. Bu yüzden 1. senaryo kabul edilebilir benim için ama takım mühendisliğini ona uygun yapmak koşuluyla. Yani Leao varsa 10 numara Can değil, Encico ya da benzer profilde mücadeleci bir 10 numara olmalı
Kevin yükselişte değilki. İsimler değişebilir ayrıca. Leao o maliyetlere doğru transfer değil. Bu arada yazdığın da doğru değil parasını verince gayet alıyorlar.Alamiyorlar. Olay bu. Bu herifler yeteneksiz. Anca dususte olan, isteyeni olmayan adamlari alabiliyorlar. Caplari bu. Herhangi bir top 5 ligden bir takimin istedigi oyuncuyu alamiyoruz.