Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Pres futbolu diye diye futbolu zehirlediniz lan futbol cahilleri. Kapanıp presi engelleyen takımlara karşı gt gibi bıraktırdınız takımı. Mal gibi koşup pres yapmaktan başka bi bk yapamaz oldu takım
Sorun kapanmaları değil. Osimhen dahil hiç kimse ama hiç kimse aynı pressi yapamaz. Bizim sorunlar ne zaman UCL başlıyor o zaman gün yüzüne çıkıyor.
Olay sadece press de değil güç de kaybediyorlar. BAY bile tükendi.

Leao da öyle çok iyi dar alan topçusu değil bu arada... O da asıl etkinliğini geniş alanda gösteriyor...

Kahvekonyak onun adına sevindim çünkü daha fazla saygı görecek demiş. Torri olduğunu sanmam zira bir tek arkamızı dönmediğimiz kaldı.
Biri kesin Nelson diğeri muhtemelen Sara

Rakibin 15 senedir şampiyon olamıyor bir o kadar CL gidemiyor, 40a 45'e gözü kapalı transfer yapıyor. Verdiği maaşlar da cabası. Sen global bir yıldıza (hele ki o mevkiye ihtiyacın var) 10 numara transferinden bağımsız bunu verip alamıyor musun yani?

Neden bu kadar değersizleştirildi anlamadım Leao. Osimhen yorulur santrafora geçer. Geriye düştüğün baskılı maçlarda Osimhen'in yanına koyar 2. adam olarak oynatırsın. Kanatta hep bir tehdit yaratır. Buyursun bıraksınlar Leao gibi oyuncuyu markajsız herhangi bir maçta. Osimhen'e zaten 2 kişi kitleniyor, Leao da çok benzer bir tehdit. Hep baskı pres konuşulmuş.. rakibi sokacağımız durumları hiç düşünmüyor muyuz? Osimhen, Barış, Leao, Sane gibi atik, hızlı, fiziksel üstünlük kuracak 4 opsiyonun olacak.

Bakın, biz bu takımı 10 numarasız izledik. Bu dönem getireceğimiz ortalama üstü bir pasör 10 numaranın bu adamlara yaptıracağı şeyleri düşünemiyorum bile.

Eğer CL'nin gediklisi, her sene en kotu son 16 mudavimi olmak istiyorsak bu tur hamleleri deneyebilmek zorundayiz.

Leao asıl işi büyük maçlarda ve iç sahada yapar mesela göztepe deplasmanında falan top kaybı yapabilir oralarda da yunus barışla götürürüz

Geri
Üst Alt