Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.886
- 21.007
- 2.233
Vlahovic mi cektik ne 442 si?
Asslani?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vlahovic mi cektik ne 442 si?
Ben torreira olabilir diyorum ferhatsara'ya taraftarın yarısı üzülür mü sallai bence
Bence Sanchez. Zaten mutsuz gözüküyordu tüm sene. Sallai kendisi gitmek istemiyor zaten.sara'ya taraftarın yarısı üzülür mü sallai bence
Sarayi sevende var ya %50 orani çikar rahat sanchezde olabilir bu arada şimdi aklima geldi hem @Samed Çiçek rtaşda belirtmişsara'ya taraftarın yarısı üzülür mü sallai bence
o imkansız bence. en az 1 sene daha bizimle.Ben torreira olabilir diyorum ferhat
Leao vs zaha vs lookman
Prime halleribi dusunurseniz hangisi iyiydi
Singo gidip yerli sağ bek gelirse BAY sağ bek de oynar. Dediğin gibi epey sıkıntı çıkabilir- Leao gelirse Barış-Sane-Leao'dan az oynayan sorun çıkartacak... Hiçbiri de başka mevkide düzenli oynayacak oyuncu değil... (Barış bek oynar belki de o da oynamak istemez)
- Leao geldiği an 10 yabancı kontenjanın doldu. Ondan sonra bekle düzgün u23 bulsunlar diye kalan mevkilere...
- İçlerinde "en düşük" maaşlı olan Barış'ın maaşı rotasyon oyuncusu maaşı değil. Biri yedek kalacak 3 oyuncuya maaş bütçenin bu kadar yüksek oranını bağlarsan (bir de üstüne Osimhen varken) başka yerlerden zayıflıyorsun demektir.
- Leao-Sane oynarken yanına defansı kısıtlı bir 10 numara koyarsan Avrupa'da elek ederler, ligde bile dişli pas yapabilen hızlı takımlar geçen seneki manzaraları seyrettirir... Can Uzun mesela... Eğer Mertens gibi oynamayı öğrenmezse birdenbire, hala ikinci forvet gibi oynarım derse takım hücumcular ve defansçılar olarak kopuk halde ikiye bölünür... 6 kişiye savunma yaparken buluruz kendimizi... Ha Mertens gibi oynayacağım derse de bu sefer hücumda umduğumuz katkıyı alamayabiliriz...
- Leao hiç pres yapabilen bir adam değil ve biz pres takımıyız... E Sane de pek öyle değil... Torreira'nın pres gücü yaşından dolayı düşüyor... Okan Buruk başka bir etkin plan gösterebilmiş değil... Nasıl olacak bu işler? Osimhen 3 kişilik pres mi yapsın gol mü atsın ne yapsın artık?
- Leao solda Barış sağdayken Osimhen'e pozisyon yaratacak adam kalmıyor. Hiç Leao demeyin, kendine oynayan bir adam... 10 kere pas atması gerekiyorsa 1-2 kere atar... Barış da anca orta keser sağdan...
Okan bundan vazgecmiyor olum ne yapalım :d neredeydin bu arada hoş geldinPres futbolu diye diye futbolu zehirlediniz lan futbol cahilleri. Kapanıp presi engelleyen takımlara karşı gt gibi bıraktırdınız takımı. Mal gibi koşup pres yapmaktan başka bi bk yapamaz oldu takım
RafaLeao vs zaha vs lookman
Prime halleribi dusunurseniz hangisi iyiydi
Ben gelmiyorum.Leao, Musiala, Can, Rjenders
Bence Sanchez. Zaten mutsuz gözüküyordu tüm sene. Sallai kendisi gitmek istemiyor zaten.
Sanchez değil birde daha fazla saygı görecek demiş. Sanchez bizde saygının kralını gördü.Sarayi sevende var ya %50 orani çikar rahat sanchezde olabilir bu arada şimdi aklima geldi hem @Samed Çiçek rtaşda belirtmiş
barış sağ bek falan oynamazSingo gidip yerli sağ bek gelirse BAY sağ bek de oynar. Dediğin gibi epey sıkıntı çıkabilir
Sorun kapanmaları değil. Osimhen dahil hiç kimse ama hiç kimse aynı pressi yapamaz. Bizim sorunlar ne zaman UCL başlıyor o zaman gün yüzüne çıkıyor.Pres futbolu diye diye futbolu zehirlediniz lan futbol cahilleri. Kapanıp presi engelleyen takımlara karşı gt gibi bıraktırdınız takımı. Mal gibi koşup pres yapmaktan başka bi bk yapamaz oldu takım