Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.886
- 21.008
- 2.233
%1 ihtimal veriyorum. Eğer Nelson'u kadroda sayıyorsa Nelson + Sara saymiyorsa bence Singo + Sarasanchez bence
bu salakligi da anca biz yapariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%1 ihtimal veriyorum. Eğer Nelson'u kadroda sayıyorsa Nelson + Sara saymiyorsa bence Singo + Sarasanchez bence
bu salakligi da anca biz yapariz
Hiç yoktan iyidir.Keşke 1 ay önce sinirlendirseymişiz.
Bu adamlara cok gereksiz deger biciyorsunuz. 4-4-2 oynayan takimin 4 forveti olmasi lazim.Vlahovic bence de ya
Aslar hariç barışı sayarız 4-4-2 forvetineBu adamlara cok gereksiz deger biciyorsunuz. 4-4-2 oynayan takimin 4 forveti olmasi lazim.
sara gider umarim bence bize uymadi oyun anlayisimiza ters 10 numara alip oraya isci koymali%1 ihtimal veriyorum. Eğer Nelson'u kadroda sayıyorsa Nelson + Sara saymiyorsa bence Singo + Sara
Işte oraya Reijnders diyorlarsara gider umarim bence bize uymadi oyun anlayisimiza ters 10 numara alip oraya isci koymali
bize artik gercek mevki oyuncualari lazim kac sezondur 6 mi 8 mi belli degil 8 mi 10 mu belli degil oyuncularla zaman olduruyoruzIşte oraya Reijnders diyorlar
Leao’nun cokusu hakkinda guzel bir video buldum. Bir tane Milan taraftarinin Leao hakkinda yorum kisiminda yazdiklari cok cok dusundurucu. Tabi ki TR ligi boktan bir lig ve burada is yapabilir. Okan alinirsa ona Icardi gibi rahatlik taniyacaktir. Ondan pel defansif katki alamayacaginin umarim farkindadir. Eger ki Leao bizi son kontrati gibi gorurse isimiz zor.
O kadar da degil yahu. Abartmayalim. Bizim ligden konferansa falan gitmeye calisan takimlarin Avrupa takimlarina karsi ne yaptiklari gozumuzun onunde.İ
Birkaç senedir İtalya ligi de kötü bir lig... Bizden çok da üstün bir lig değil...
Hocam daha geçen 2 sene önce AL kupası alıp ucl ve konferans finalleri yaptılar..Bir tek geçen sene dip yaptılarİ
Birkaç senedir İtalya ligi de kötü bir lig... Bizden çok da üstün bir lig değil...