Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
yedek forvete u23 almamak gibi bir manyaklik yapacagimizi dusunmuyorum.

Kahvekonyak net singo diyor yav herif burda bile aklınca gömenler var Inter yapacak işte

Singo at olsa vurulurdu satın artık şu faydasızı

Nelsson denen sirke suratı kovun

Jelert denen pigmeyi uçurtmaya bağlayıp bırakın

Günay denen herifi kovun

Saraya artık bi alıcı bulup satın

Jakobs denen kadavrayı satın diyeceğim de yerine adam almanız 3 seneyi bulur

Abdulkerimi yedek bırakın, adam alın

Torreirayı yedek bırakın genç adam alın

Takım 82 yaş ortalamasına geldi lan biraz kafayı çalıştırın

Untitled-1.jpg
var mı banalım

Leao’nun cokusu hakkinda guzel bir video buldum. Bir tane Milan taraftarinin Leao hakkinda yorum kisiminda yazdiklari cok cok dusundurucu. Tabi ki TR ligi boktan bir lig ve burada is yapabilir. Okan alinirsa ona Icardi gibi rahatlik taniyacaktir. Ondan pel defansif katki alamayacaginin umarim farkindadir. Eger ki Leao bizi son kontrati gibi gorurse isimiz zor.

Yine Ali cabbarla mı açıklayacaklar
Loading atmışlar konusuna

İ
Leao’nun cokusu hakkinda guzel bir video buldum. Bir tane Milan taraftarinin Leao hakkinda yorum kisiminda yazdiklari cok cok dusundurucu. Tabi ki TR ligi boktan bir lig ve burada is yapabilir. Okan alinirsa ona Icardi gibi rahatlik taniyacaktir. Ondan pel defansif katki alamayacaginin umarim farkindadir. Eger ki Leao bizi son kontrati gibi gorurse isimiz zor.

Birkaç senedir İtalya ligi de kötü bir lig... Bizden çok da üstün bir lig değil...

nöbetteyim cidden uyku yok bu gece başka haber çıkar mı? yarına belli olur mu sizce?

Geri
Üst Alt