Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.007
- 59.627
- 3.473
barış sağ bek falan oynamazSingo gidip yerli sağ bek gelirse BAY sağ bek de oynar. Dediğin gibi epey sıkıntı çıkabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barış sağ bek falan oynamazSingo gidip yerli sağ bek gelirse BAY sağ bek de oynar. Dediğin gibi epey sıkıntı çıkabilir
Sorun kapanmaları değil. Osimhen dahil hiç kimse ama hiç kimse aynı pressi yapamaz. Bizim sorunlar ne zaman UCL başlıyor o zaman gün yüzüne çıkıyor.Pres futbolu diye diye futbolu zehirlediniz lan futbol cahilleri. Kapanıp presi engelleyen takımlara karşı gt gibi bıraktırdınız takımı. Mal gibi koşup pres yapmaktan başka bi bk yapamaz oldu takım
Bu da aynı İsmail Kartal gibi kendini övüp duruyor
Asslani, Leao.. var mı başka soy ismi aslan olan oyunluar? Hepsini toplayalımDünden beri Asslani ile 3 5 2 fantazisi kuruyordum.
Musiala ile bozdu herif kafayi alttan alttan onun sinyalini vermiş yine :dBu da aynı İsmail Kartal gibi kendini övüp duruyor
Galiba 2 - 3 tane Asslani var.Asslani, Leao.. var mı başka soy ismi aslan olan oyunluar? Hepsini toplayalım
15 günü geçgin cezalıydım ana avrat sövdüm yönetime pazar maçtan sonra yine söveceğimOkan bundan vazgecmiyor olum ne yapalım :d neredeydin bu arada hoş geldin
Leao da portekizcede aslan zatenGaliba 2 - 3 tane Asslani var.
sanchez benceKahvekonyak onun adına sevindim çünkü daha fazla saygı görecek demiş. Torri olduğunu sanmam zira bir tek arkamızı dönmediğimiz kaldı.
Biri kesin Nelson diğeri muhtemelen Sara
Vlahovic mi cektik ne 442 si?
Keşke 1 ay önce sinirlendirseymişiz.Dursun epey sinirlenmiş gibi.